Diamond Point

Categorie
Kleur
Prijs
Merk
Webshop

Weergave van 1–84 van 581 resultaten

Weergave van 1–84 van 581 resultaten

 • Diamond Point Uptown witgouden armband

  Diamond Point Uptown witgouden armband

   1.395,00

  Deze armband van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (4.3 gr.) en is gezet met 5 saffieren en 6 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.3 ct. De armband heeft een minimale lengte van 17 cm., maximale lengte van 19 cm. en een breedte van 5 mm. De Uptown collectie neemt ons mee in de wereld van high fashion jewellery. De verfijnde uitstraling van de opengewerkte juweeltjes zorgen voor een vernieuwende look. De 14krt armbanden met edelstenen en de elegante chain ringen en hand chains met diamanten zijn ideaal met elkaar te combineren. Steendetails: 5 saffieren, gewicht: 0.3 ct, 6 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.3 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).


 • Diamond Point Mother of pearl roségouden oorsieraden

  Diamond Point Mother of pearl roségouden oorsieraden

   1.995,00

  Deze oorsieraden van Diamond Point zijn vervaardigd uit 18 karaat roségoud (3.4 gr.) en zijn gezet met 4 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.04 ct. Steendetails: 4 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.04 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Mother of Pearl roségouden oorsieraden

  Diamond Point Mother of Pearl roségouden oorsieraden

   1.595,00

  Deze oorsieraden van Diamond Point zijn vervaardigd uit 18 karaat roségoud (3.5 gr.) en zijn gezet met 2 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.03 ct. Steendetails: 2 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.03 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Cherie amour geelgouden oorsieraden

  Diamond Point Cherie amour geelgouden oorsieraden

   59,00

  Deze oorbellen van Diamond Point zijn vervaardigd uit 14 karaat geelgoud (0.5 gr.). De Oorsieraden hebben een breedte van 6 mm.


 • Diamond Point Cherie amour geelgouden oorsieraden

  Diamond Point Cherie amour geelgouden oorsieraden

   35,00

  Deze oorbellen van Diamond Point zijn vervaardigd uit 14 karaat geelgoud (0.3 gr.). De Oorsieraden hebben een breedte van 3 mm.


 • Diamond Point Geelgouden solitair groeibriljant oorstekers, 0.16 ct.

  Diamond Point Geelgouden solitair groeibriljant oorstekers, 0.16 ct.

   595,00

  Deze solitair oorstekers van Diamond Point zijn vervaardigd uit 18 karaat geelgoud (1.3 gr.) en zijn gezet met 2 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.16 ct. Dit groeibriljant sieraad kan binnen twee jaar ingeruild worden voor een nieuw sieraad uit het groeibriljantsysteem. Zo heeft u de mogelijkheid om uw sieraad stapsgewijs nog waardevoller te maken. De inruilwaarde van uw groeibriljant is altijd gelijk aan de op dat moment geldende nieuwwaarde. U kunt bij iedere groei van sieraadmodel of goudkleur wisselen. Het groeipercentage is slechts 25%, met een minimum van 125,-. Uw sieraad is een jaar lang gratis verzekerd. Steendetails: 2 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.16 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: very small inclusions (VS).


 • Diamond Point Geelgouden solitair groeibriljant oorstekers, 0.18 ct.

  Diamond Point Geelgouden solitair groeibriljant oorstekers, 0.18 ct.

   655,00

  Deze solitair oorstekers van Diamond Point zijn vervaardigd uit 18 karaat geelgoud (1.1 gr.) en zijn gezet met 2 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.18 ct. Dit groeibriljant sieraad kan binnen twee jaar ingeruild worden voor een nieuw sieraad uit het groeibriljantsysteem. Zo heeft u de mogelijkheid om uw sieraad stapsgewijs nog waardevoller te maken. De inruilwaarde van uw groeibriljant is altijd gelijk aan de op dat moment geldende nieuwwaarde. U kunt bij iedere groei van sieraadmodel of goudkleur wisselen. Het groeipercentage is slechts 25%, met een minimum van 125,-. Uw sieraad is een jaar lang gratis verzekerd. Steendetails: 2 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.18 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: very small inclusions (VS).


 • Diamond Point Witgouden solitair groeibriljant oorstekers, 0.50 ct.

  Diamond Point Witgouden solitair groeibriljant oorstekers, 0.50 ct.

   3.060,00

  Deze solitair oorstekers van Diamond Point zijn vervaardigd uit 18 karaat witgoud (1.6 gr.) en zijn gezet met 2 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.5 ct. Dit groeibriljant sieraad kan binnen twee jaar ingeruild worden voor een nieuw sieraad uit het groeibriljantsysteem. Zo heeft u de mogelijkheid om uw sieraad stapsgewijs nog waardevoller te maken. De inruilwaarde van uw groeibriljant is altijd gelijk aan de op dat moment geldende nieuwwaarde. U kunt bij iedere groei van sieraadmodel of goudkleur wisselen. Het groeipercentage is slechts 25%, met een minimum van 125,-. Uw sieraad is een jaar lang gratis verzekerd. Steendetails: 2 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.5 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: very small inclusions (VS).


 • Diamond Point Parelarmband

  Diamond Point Parelarmband

   110,00

  Deze armband van Diamond Point is voorzien van (0.9 gr.)28 zoetwater parels met een diameter van circa 6 mm. De sluiting is vervaardigd uit 14 karaat geelgoud. De armband heeft een lengte van 19 cm. Steendetails: 28 zoetwater parels.


 • Diamond Point Lotus ring limited 50

  Diamond Point Lotus ring limited 50

   1.795,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud en is gezet met 77 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 1.45 ct. Schoonheid, zuiverheid en innerlijke groei is waar de prachtige lotusbloem symbool voor staat, dit inspireerde Mischa van Gelder tot het ontwerpen van de jaarlijkse Christmas ring. De Lotus is een van de mooiste bloemen op aarde. Door haar uniek vermogen om zichzelf te zuiveren behoudt de bloem haar schoonheid. Op de subtiele, fijne blaadjes van de bloem treedt een bijzonder effect op, waardoor water en vuil zich niet aan de plant hechten. De bloem blijft altijd mooi door deze eigenschap, ongeacht haar omgeving. Tijdens de bloei sluiten de blaadjes van de Lotus zich ’s avond een voor een om deze ’s ochtends vroeg weer te openen. Dit stimuleert de groei van deze adembenemende bloem. De lotusbloem bloeit het hele jaar door. Laat de inspiratie van de christmasring samensmelten met uw eigen schoonheid. De Lotus Christmas Ring 2015 is vervaardigd in eigen atelier in een oplage van slechts 50 ringen. Steendetails: 77 briljant geslepen diamanten, gewicht: 1.45 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Uptown roségouden ring

  Diamond Point Uptown roségouden ring

   455,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met 5 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.10 ct. De ring heeft een breedte van 5.0 mm. De Uptown collectie neemt ons mee in de wereld van high fashion jewellery. De verfijnde uitstraling van de opengewerkte juweeltjes zorgen voor een vernieuwende look. De 14krt armbanden met edelstenen en de elegante chain ringen en hand chains met diamanten zijn ideaal met elkaar te combineren. Steendetails: 5 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.10 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).


 • Diamond Point Uptown witgouden ring

  Diamond Point Uptown witgouden ring

   455,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud en is gezet met 5 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.10 ct. De ring heeft een breedte van 5.0 mm. De Uptown collectie neemt ons mee in de wereld van high fashion jewellery. De verfijnde uitstraling van de opengewerkte juweeltjes zorgen voor een vernieuwende look. De 14krt armbanden met edelstenen en de elegante chain ringen en hand chains met diamanten zijn ideaal met elkaar te combineren. Steendetails: 5 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.10 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).


 • Diamond Point Uptown roségouden ring

  Diamond Point Uptown roségouden ring

   325,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met 16 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.07 ct. De ring heeft een breedte van 6.0 mm. De Uptown collectie neemt ons mee in de wereld van high fashion jewellery. De verfijnde uitstraling van de opengewerkte juweeltjes zorgen voor een vernieuwende look. De 14krt armbanden met edelstenen en de elegante chain ringen en hand chains met diamanten zijn ideaal met elkaar te combineren. Steendetails: 16 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.07 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).


 • Diamond Point Uptown witgouden ring

  Diamond Point Uptown witgouden ring

   255,00

  Deze ring chain van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (0.3 gr.) en is gezet met 15 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.05 ct. De ring heeft een breedte van 7 mm. De Uptown collectie neemt ons mee in de wereld van high fashion jewellery. De verfijnde uitstraling van de opengewerkte juweeltjes zorgen voor een vernieuwende look. De 14krt armbanden met edelstenen en de elegante chain ringen en hand chains met diamanten zijn ideaal met elkaar te combineren. Steendetails: 15 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.05 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).


 • Diamond Point Uptown roségouden ring

  Diamond Point Uptown roségouden ring

   455,00

  Deze ring chain van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud (0.5 gr.) en is gezet met 5 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.12 ct. De ring heeft een breedte van 3 mm. De Uptown collectie neemt ons mee in de wereld van high fashion jewellery. De verfijnde uitstraling van de opengewerkte juweeltjes zorgen voor een vernieuwende look. De 14krt armbanden met edelstenen en de elegante chain ringen en hand chains met diamanten zijn ideaal met elkaar te combineren. Steendetails: 5 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.12 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).


 • Diamond Point Uptown witgouden ring

  Diamond Point Uptown witgouden ring

   455,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud en is gezet met 5 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.12 ct. De ring heeft een breedte van 3.0 mm. De Uptown collectie neemt ons mee in de wereld van high fashion jewellery. De verfijnde uitstraling van de opengewerkte juweeltjes zorgen voor een vernieuwende look. De 14krt armbanden met edelstenen en de elegante chain ringen en hand chains met diamanten zijn ideaal met elkaar te combineren. Steendetails: 5 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.12 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).


 • Diamond Point Uptown roségouden ring

  Diamond Point Uptown roségouden ring

   345,00

  Deze ring chain van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud (0.3 gr.) en is gezet met 24 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.08 ct. De ring heeft een breedte van 6 mm. De Uptown collectie neemt ons mee in de wereld van high fashion jewellery. De verfijnde uitstraling van de opengewerkte juweeltjes zorgen voor een vernieuwende look. De 14krt armbanden met edelstenen en de elegante chain ringen en hand chains met diamanten zijn ideaal met elkaar te combineren. Steendetails: 24 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.08 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).


 • Diamond Point Uptown witgouden ring

  Diamond Point Uptown witgouden ring

   345,00

  Deze ring chain van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (0.5 gr.) en is gezet met 24 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.08 ct. De ring heeft een breedte van 6 mm. De Uptown collectie neemt ons mee in de wereld van high fashion jewellery. De verfijnde uitstraling van de opengewerkte juweeltjes zorgen voor een vernieuwende look. De 14krt armbanden met edelstenen en de elegante chain ringen en hand chains met diamanten zijn ideaal met elkaar te combineren. Steendetails: 24 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.08 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).


 • Diamond Point Uptown roségouden ring

  Diamond Point Uptown roségouden ring

   345,00

  Deze ring chain van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud (0.3 gr.) en is gezet met 19 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.08 ct. De ring heeft een breedte van 11 mm. De Uptown collectie neemt ons mee in de wereld van high fashion jewellery. De verfijnde uitstraling van de opengewerkte juweeltjes zorgen voor een vernieuwende look. De 14krt armbanden met edelstenen en de elegante chain ringen en hand chains met diamanten zijn ideaal met elkaar te combineren. Steendetails: 19 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.08 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).


 • Diamond Point Uptown witgouden ring

  Diamond Point Uptown witgouden ring

   345,00

  Deze ring chain van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (0.3 gr.) en is gezet met 19 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.08 ct. De ring heeft een breedte van 11 mm. De Uptown collectie neemt ons mee in de wereld van high fashion jewellery. De verfijnde uitstraling van de opengewerkte juweeltjes zorgen voor een vernieuwende look. De 14krt armbanden met edelstenen en de elegante chain ringen en hand chains met diamanten zijn ideaal met elkaar te combineren. Steendetails: 19 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.08 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-3 (SI3).


 • Diamond Point Circle of life gouden ring

  Diamond Point Circle of life gouden ring

   215,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat rood- en witgoud. De ring heeft een breedte van 2.7 mm en een hoogte van 2.1 mm. Circle of Life, oftewel kringloop van het leven. Een continu proces dat steeds terugkeert. De ringen van de collectie Circle of Life staan voor het “oneindige” symbool van deze eeuwige cirkel. Een die nooit tot een einde komt. Een geluk waar nooit een einde aan komt. De ringen stralen eenvoud en elegantie uit en zorgen ervoor dat ieder individu persoonlijk er een bijzondere betekenis aan kan geven.


 • Diamond Point Circle of life gouden ring

  Diamond Point Circle of life gouden ring

   215,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat bicolor (1.2 gr.). De ring heeft een breedte van 2.7 mm. en een hoogte van 2.1 mm. Circle of Life, oftewel kringloop van het leven. Een continu proces dat steeds terugkeert. De ringen van de collectie Circle of Life staan voor het “oneindige” symbool van deze eeuwige cirkel. Een die nooit tot een einde komt. Een geluk waar nooit een einde aan komt. De ringen stralen eenvoud en elegantie uit en zorgen ervoor dat ieder individu persoonlijk er een bijzondere betekenis aan kan geven.


 • Diamond Point Circle of life gouden ring

  Diamond Point Circle of life gouden ring

   295,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat wit-, geel- en roségoud. De ring heeft een breedte van 2.8 mm en een hoogte van 2.0 mm. Circle of Life, oftewel kringloop van het leven. Een continu proces dat steeds terugkeert. De ringen van de collectie Circle of Life staan voor het “oneindige” symbool van deze eeuwige cirkel. Een die nooit tot een einde komt. Een geluk waar nooit een einde aan komt. De ringen stralen eenvoud en elegantie uit en zorgen ervoor dat ieder individu persoonlijk er een bijzondere betekenis aan kan geven.


 • Diamond Point Circle of life gouden ring

  Diamond Point Circle of life gouden ring

   270,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat wit-, geel- en roségoud (1.8 gr.). De ring heeft een breedte van 2.2 mm. en een hoogte van 2 mm. Circle of Life, oftewel kringloop van het leven. Een continu proces dat steeds terugkeert. De ringen van de collectie Circle of Life staan voor het “oneindige” symbool van deze eeuwige cirkel. Een die nooit tot een einde komt. Een geluk waar nooit een einde aan komt. De ringen stralen eenvoud en elegantie uit en zorgen ervoor dat ieder individu persoonlijk er een bijzondere betekenis aan kan geven.


 • Diamond Point Circle of life gouden ring

  Diamond Point Circle of life gouden ring

   240,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat wit-, geel- en roségoud (1.2 gr.). De ring heeft een breedte van 3.1 mm. en een hoogte van 2.5 mm. Circle of Life, oftewel kringloop van het leven. Een continu proces dat steeds terugkeert. De ringen van de collectie Circle of Life staan voor het “oneindige” symbool van deze eeuwige cirkel. Een die nooit tot een einde komt. Een geluk waar nooit een einde aan komt. De ringen stralen eenvoud en elegantie uit en zorgen ervoor dat ieder individu persoonlijk er een bijzondere betekenis aan kan geven.


 • Diamond Point Circle of life gouden ring

  Diamond Point Circle of life gouden ring

   165,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat wit- en roségoud (0.8 gr.). De ring heeft een breedte van 2.7 mm. en een hoogte van 2 mm. Circle of Life, oftewel kringloop van het leven. Een continu proces dat steeds terugkeert. De ringen van de collectie Circle of Life staan voor het “oneindige” symbool van deze eeuwige cirkel. Een die nooit tot een einde komt. Een geluk waar nooit een einde aan komt. De ringen stralen eenvoud en elegantie uit en zorgen ervoor dat ieder individu persoonlijk er een bijzondere betekenis aan kan geven.


 • Diamond Point Like a star roségouden ring

  Diamond Point Like a star roségouden ring

   695,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met 66 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.24 ct. De ring heeft een breedte van 1.7 mm en een hoogte van 3.0 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 66 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.24 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star witgouden ring

  Diamond Point Like a star witgouden ring

   695,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud en is gezet met 66 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.24 ct. De ring heeft een breedte van 17.0 mm en een hoogte van 3.0 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 66 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.24 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star roségouden ring

  Diamond Point Like a star roségouden ring

   995,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met 117 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.27 ct. De ring heeft een breedte van 21.0 mm en een hoogte van 3.0 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 117 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.27 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Circle of life gouden ring

  Diamond Point Circle of life gouden ring

   165,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat bicolor (0.8 gr.). De ring heeft een breedte van 2.7 mm. en een hoogte van 2 mm. Circle of Life, oftewel kringloop van het leven. Een continu proces dat steeds terugkeert. De ringen van de collectie Circle of Life staan voor het “oneindige” symbool van deze eeuwige cirkel. Een die nooit tot een einde komt. Een geluk waar nooit een einde aan komt. De ringen stralen eenvoud en elegantie uit en zorgen ervoor dat ieder individu persoonlijk er een bijzondere betekenis aan kan geven.


 • Diamond Point Like a star witgouden ring

  Diamond Point Like a star witgouden ring

   995,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (4.4 gr.) en is gezet met 117 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.27 ct. De ring heeft een breedte van 2.1 cm. en een hoogte van 3 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 117 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.27 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star roségouden ring

  Diamond Point Like a star roségouden ring

   995,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met 88 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.30 ct. De ring heeft een breedte van 21.0 mm en een hoogte van 2.0 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 88 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.30 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star witgouden ring

  Diamond Point Like a star witgouden ring

   995,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (3 gr.) en is gezet met 88 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.3 ct. De ring heeft een breedte van 2.1 cm. en een hoogte van 2 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 88 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.3 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star roségouden ring

  Diamond Point Like a star roségouden ring

   995,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met 104 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.30 ct. De ring heeft een breedte van 20.0 mm en een hoogte van 3.0 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 104 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.30 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star witgouden ring

  Diamond Point Like a star witgouden ring

   995,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (3.4 gr.) en is gezet met briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.3 ct. De ring heeft een breedte van 2 cm. en een hoogte van 3 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 0.3 briljant geslepen diamant, gewicht: 0.3 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star roségouden ring

  Diamond Point Like a star roségouden ring

   995,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud (4.3 gr.) en is gezet met 130 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.34 ct. De ring heeft een breedte van 2.1 cm. en een hoogte van 2 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 130 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.34 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star witgouden ring

  Diamond Point Like a star witgouden ring

   995,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (4.2 gr.) en is gezet met 130 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.33 ct. De ring heeft een breedte van 2.1 cm. en een hoogte van 2 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 130 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.33 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star roségouden ring

  Diamond Point Like a star roségouden ring

   995,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met 111 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.26 ct. De ring heeft een breedte van 21.0 mm en een hoogte van 2.0 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 111 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.26 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star witgouden ring

  Diamond Point Like a star witgouden ring

   995,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (3.9 gr.) en is gezet met 111 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.26 ct. De ring heeft een breedte van 2.1 cm. en een hoogte van 2 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 111 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.26 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star roségouden ring

  Diamond Point Like a star roségouden ring

   695,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met 91 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.21 ct. De ring heeft een breedte van 21.0 mm en een hoogte van 2.0 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 91 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.21 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star witgouden ring

  Diamond Point Like a star witgouden ring

   695,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (3.4 gr.) en is gezet met 91 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.21 ct. De ring heeft een breedte van 2.1 cm. en een hoogte van 2 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 91 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.21 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star roségouden ring

  Diamond Point Like a star roségouden ring

   695,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met 66 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.18 ct. De ring heeft een breedte van 21.0 mm en een hoogte van 3.0 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 66 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.18 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Like a star witgouden ring

  Diamond Point Like a star witgouden ring

   695,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (3.4 gr.) en is gezet met 66 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.18 ct. De ring heeft een breedte van 2.1 cm. en een hoogte van 3 mm. De collectie Like a star is een fashionable collectie bestaande uit acht modellen ringen en één armband van 14 Karaat witgoud of rosé goud, gezet met briljant geslepen diamanten. Deze collectie met de “ajour” techniek is dé trend van dit moment. Het Franse woord “ajour” is een vorm van decoratie die openingen bevat. Door deze openingen voelen de sieraden licht en luchtig aan. Daarnaast zorgt deze trend voor een driedimensionale look met een dromerige en poëtische touch. Let op! De ringmaten staan voor twee maten. Voorbeeld: een maat 50 is ook een maat 51 en maat 52 is ook een maat 53. Steendetails: 66 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.18 ct, kleur: crystal (J), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Little drops roségouden ring

  Diamond Point Little drops roségouden ring

   475,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud (2.7 gr.) en is gezet met een london topaas. De ring heeft een minimale breedte van 2 mm. en een maximale breedte van 10 mm. De sprankelende fashion collectie Little Drops bevat een paradijselijke schat aan tropische kleuren. Draag een ring met collier bij een witte jurk op de stranden van Côte d’Azur en of de oorstekers onder een oversized hoed. Steendetails: 1 london topaas, gewicht: 2.5 ct.


 • Diamond Point Little drops roségouden ring

  Diamond Point Little drops roségouden ring

   475,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met een topaas. De ring heeft een minimale breedte van 2.0 mm en een maximale breedte van 10.0 mm. De licht blauwe topaas kan op de foto iets afwijken van de originele kleur. De transparante kleursteen neemt bij daglicht en kunstmatig licht, een helder geelachtige kleur aan, dan de werkelijk blauwe gloed. Dit effect ontstaat door de combinatie van het goud en de doorschijnende kleursteen. De sprankelende fashion collectie Little Drops bevat een paradijselijke schat aan tropische kleuren. Draag een ring met collier bij een witte jurk op de stranden van Côte d’Azur en of de oorstekers onder een oversized hoed. Steendetails: 1 topaas, gewicht: 2.50 ct.


 • Diamond Point Little drops roségouden ring

  Diamond Point Little drops roségouden ring

   475,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met een chalcedoon. De ring heeft een minimale breedte van 2.0 mm en een maximale breedte van 10.0 mm. De sprankelende fashion collectie Little Drops bevat een paradijselijke schat aan tropische kleuren. Draag een ring met collier bij een witte jurk op de stranden van Côte d’Azur en of de oorstekers onder een oversized hoed. Steendetails: 1 chalcedoon, gewicht: 2.50 ct.


 • Diamond Point Little drops roségouden ring

  Diamond Point Little drops roségouden ring

   475,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met een hezoniet. De ring heeft een minimale breedte van 2.0 mm en een maximale breedte van 10.0 mm. De sprankelende fashion collectie Little Drops bevat een paradijselijke schat aan tropische kleuren. Draag een ring met collier bij een witte jurk op de stranden van Côte d’Azur en of de oorstekers onder een oversized hoed. Steendetails: 1 hezoniet, gewicht: 2.50 ct.


 • Diamond Point Little drops roségouden ring

  Diamond Point Little drops roségouden ring

   475,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met een madeira citrien. De ring heeft een minimale breedte van 2.0 mm en een maximale breedte van 10.0 mm. De sprankelende fashion collectie Little Drops bevat een paradijselijke schat aan tropische kleuren. Draag een ring met collier bij een witte jurk op de stranden van Côte d’Azur en of de oorstekers onder een oversized hoed. Steendetails: 1 madeira citrien, gewicht: 2.50 ct.


 • Diamond Point Little drops roségouden ring

  Diamond Point Little drops roségouden ring

   475,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met een chalcedoon. De ring heeft een minimale breedte van 2.0 mm en een maximale breedte van 10.0 mm. De sprankelende fashion collectie Little Drops bevat een paradijselijke schat aan tropische kleuren. Draag een ring met collier bij een witte jurk op de stranden van Côte d’Azur en of de oorstekers onder een oversized hoed. Steendetails: 1 chalcedoon, gewicht: 2.50 ct.


 • Diamond Point Little drops roségouden ring

  Diamond Point Little drops roségouden ring

   475,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met een rookkwarts. De ring heeft een minimale breedte van 2.0 mm en een maximale breedte van 10.0 mm. De sprankelende fashion collectie Little Drops bevat een paradijselijke schat aan tropische kleuren. Draag een ring met collier bij een witte jurk op de stranden van Côte d’Azur en of de oorstekers onder een oversized hoed. Steendetails: 1 rookkwarts, gewicht: 2.50 ct.


 • Diamond Point Little drops roségouden ring

  Diamond Point Little drops roségouden ring

   475,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud (2.7 gr.) en is gezet met een paarse amethist. De ring heeft een minimale breedte van 2 mm. en een maximale breedte van 10 mm. De sprankelende fashion collectie Little Drops bevat een paradijselijke schat aan tropische kleuren. Draag een ring met collier bij een witte jurk op de stranden van Côte d’Azur en of de oorstekers onder een oversized hoed. Steendetails: 1 paarse amethist, gewicht: 2.5 ct.


 • Diamond Point Ensemble witgouden ring

  Diamond Point Ensemble witgouden ring

   495,00

  Deze alliance ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (2.4 gr.) en is gezet met 15 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.14 ct. De ring heeft een breedte van 2 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie. Steendetails: 15 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.14 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-2 (SI2).


 • Diamond Point Ensemble witgouden ring

  Diamond Point Ensemble witgouden ring

   695,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (2.7 gr.) en is gezet met 2 robijnen, 3 saffieren, 2 smaragden en 2 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.06 ct. De ring heeft een breedte van 3 mm. en een hoogte van 2 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie. Steendetails: 2 robijnen, gewicht: 0.06 ct, 3 saffieren, gewicht: 0.11 ct, 2 smaragden, gewicht: 0.06 ct, 2 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.06 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Ensemble roségouden ring

  Diamond Point Ensemble roségouden ring

   495,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud en is gezet met 9 robijnen. De ring heeft een breedte van 3.0 mm en een hoogte van 2.2 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie. Steendetails: 9 robijnen, gewicht: 0.24 ct.


 • Diamond Point Ensemble witgouden ring

  Diamond Point Ensemble witgouden ring

   495,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (2.5 gr.) en is gezet met 9 blauwe saffieren. De ring heeft een breedte van 3 mm. en een hoogte van 2.2 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie. Steendetails: 9 blauwe saffieren, gewicht: 0.33 ct.


 • Diamond Point Alliance ring

  Diamond Point Alliance ring

   695,00

  Deze alliance ring is vervaardigd uit 14 karaat witgoud en is gezet met 15 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.17 ct. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie. Steendetails: 15 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.17 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-2 (SI2).


 • Diamond Point Ensemble geelgouden ring

  Diamond Point Ensemble geelgouden ring

   495,00

  Deze ring gezet met kleurstenen van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat geelgoud en is gezet met 9 smaragden. De ring heeft een breedte van 3.0 mm en een hoogte van 2.2 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie. Steendetails: 9 smaragden, gewicht: 0.23 ct.


 • Diamond Point Ensemble witgouden ring

  Diamond Point Ensemble witgouden ring

   295,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (2.2 gr.). De ring heeft een breedte van 3 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie.


 • Diamond Point Ensemble witgouden ring

  Diamond Point Ensemble witgouden ring

   255,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (1.6 gr.). De ring heeft een breedte van 2.5 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie.


 • Diamond Point Ensemble roségouden ring

  Diamond Point Ensemble roségouden ring

   255,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud. De ring heeft een breedte van 2.5 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie.


 • Diamond Point Ensemble roségouden ring

  Diamond Point Ensemble roségouden ring

   215,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud. De ring heeft een breedte van 2.1 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie.


 • Diamond Point Ensemble witgouden ring

  Diamond Point Ensemble witgouden ring

   1.695,00

  Deze aanschuifring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (2.4 gr.) en is gezet met 41 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.5 ct. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie. Steendetails: 41 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.5 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-2 (SI2).


 • Diamond Point Ensemble witgouden ring

  Diamond Point Ensemble witgouden ring

   215,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (1.6 gr.). De ring heeft een breedte van 2.1 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie.


 • Diamond Point Ensemble witgouden ring

  Diamond Point Ensemble witgouden ring

   695,00

  Deze alliance ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud en is gezet met 15 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.17 ct. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie. Steendetails: 15 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.17 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: small inclusions-2 (SI2).


 • Diamond Point Ensemble roségouden ring

  Diamond Point Ensemble roségouden ring

   295,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud. De ring heeft een breedte van 3.0 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie.


 • Diamond Point Ensemble geelgouden ring

  Diamond Point Ensemble geelgouden ring

   215,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat geelgoud (1.6 gr.). De ring heeft een dikte van 2.1 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie.


 • Diamond Point Ensemble geelgouden ring

  Diamond Point Ensemble geelgouden ring

   255,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat geelgoud. De ring heeft een dikte van 2.5 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie.


 • Diamond Point Ensemble geelgouden ring

  Diamond Point Ensemble geelgouden ring

   315,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat geelgoud. De ring heeft een dikte van 3.0 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie.


 • Diamond Point Ensemble geelgouden ring

  Diamond Point Ensemble geelgouden ring

   295,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat geelgoud. De ring heeft een dikte van 3.0 mm. Ensemble betekent het geheel, alles bijeen. Het tegenovergestelde van solo. De ringen uit de collectie ensemble vormen daarom een mooie aanvulling op een bestaande ring of ringen. Er zijn ook genoeg gebeurtenissen in het leven waarbij u de Ensemble ringen als cadeau kunt geven, om zo uw geliefde een blijvend aandenken te laten dragen. Verloven, trouwen en jubilea zijn levensgebeurtenissen die van oudsher aan de vinger te zien zijn. Maar er zijn meerdere bijzondere gebeurtenissen tijdens een mensenleven die u met een prachtig sieraad kunt vieren. Kies een aanschuifring die bij uw ervaringen past. De ringen uit de Ensemble collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren goud en goed te combineren met elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de witgouden variant met diamanten voor een schitterend ensemble. Koppel het leven en vier de bijzondere gebeurtenissen met de Ensemble collectie.


 • Diamond Point Vintage ring

  Diamond Point Vintage ring

   795,00

  Klassieke ring met een karakteristieke Art Nouveau signatuur. Deze ring is voorzien van een donkerblauwe saffier en briljant geslepen diamanten die rondom zijn gezet. De ring is vervaardigd uit 14 karaat witgoud. Steendetails: 1 blauwe saffier, gewicht: 1.50 ct, 10 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.08 ct, kleur: top crystal (I), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Cherie amour roségouden oorsieraden

  Diamond Point Cherie amour roségouden oorsieraden

   49,00

  Deze oorbellen van Diamond Point zijn vervaardigd uit 14 karaat roségoud. De Oorsieraden hebben een breedte van 5 mm.


 • Diamond Point Cherie amour geelgouden oorsieraden

  Diamond Point Cherie amour geelgouden oorsieraden

   59,00

  Deze oorbellen van Diamond Point zijn vervaardigd uit 14 karaat geelgoud. De Oorsieraden hebben een breedte van 6 mm.


 • Diamond Point Cherie amour geelgouden oorsieraden

  Diamond Point Cherie amour geelgouden oorsieraden

   49,00

  Deze oorbellen van Diamond Point zijn vervaardigd uit 14 karaat geelgoud. De Oorsieraden hebben een breedte van 5 mm.


 • Diamond Point Cherie amour geelgouden oorsieraden

  Diamond Point Cherie amour geelgouden oorsieraden

   40,00

  Deze oorbellen van Diamond Point zijn vervaardigd uit 14 karaat geelgoud. De Oorsieraden hebben een breedte van 4 mm.


 • Diamond Point Witgouden solitair groeibriljant oorstekers, 0.30 ct.

  Diamond Point Witgouden solitair groeibriljant oorstekers, 0.30 ct.

   1.110,00

  Deze solitair oorstekers van Diamond Point zijn vervaardigd uit 18 karaat witgoud (1.2 gr.) en zijn gezet met 2 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.3 ct. Dit groeibriljant sieraad kan binnen twee jaar ingeruild worden voor een nieuw sieraad uit het groeibriljantsysteem. Zo heeft u de mogelijkheid om uw sieraad stapsgewijs nog waardevoller te maken. De inruilwaarde van uw groeibriljant is altijd gelijk aan de op dat moment geldende nieuwwaarde. U kunt bij iedere groei van sieraadmodel of goudkleur wisselen. Het groeipercentage is slechts 25%, met een minimum van 125,-. Uw sieraad is een jaar lang gratis verzekerd. Steendetails: 2 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.3 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: very small inclusions (VS).


 • Diamond Point Princess groeibriljant ring

  Diamond Point Princess groeibriljant ring

   5.510,00

  Deze princess groeibriljant ring is vervaardigd van 18 karaat witgoud, gezet met een princess geslepen diamant. U heeft de mogelijkheid om binnen twee jaar te groeien. Uw groeibriljant sieraad is een jaar gratis verzekerd. Steendetails: 1 princess geslepen diamant, gewicht: 0.50 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: very small inclusions (VS).


 • Sale Diamond Point Geelgouden alliance groeibriljant ring, 0.21 ct.

  Diamond Point Geelgouden alliance groeibriljant ring, 0.21 ct.

   890,00  695,00

  Deze alliancering van Diamond Point is vervaardigd uit 18 karaat geelgoud (4.5 gr.) en is gezet met 3 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.21 ct. Dit groeibriljant sieraad kan binnen twee jaar ingeruild worden voor een nieuw sieraad uit het groeibriljantsysteem. Zo heeft u de mogelijkheid om uw sieraad stapsgewijs nog waardevoller te maken. De inruilwaarde van uw groeibriljant is altijd gelijk aan de op dat moment geldende nieuwwaarde. U kunt bij iedere groei van sieraadmodel of goudkleur wisselen. Het groeipercentage is slechts 25%, met een minimum van 125,-. Uw sieraad is een jaar lang gratis verzekerd. Steendetails: 3 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.21 ct, kleur: wesselton (H), kwaliteit: very small inclusions (VS).


 • Diamond Point Caviar roségouden ring

  Diamond Point Caviar roségouden ring

   3.190,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud (4.2 gr.) en is gezet met 137 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 1.24 ct. De ring heeft een breedte van 10.5 mm. en een hoogte van 5 mm. Steendetails: 72 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.34 ct, kleur: top crystal (I), kwaliteit: piqué-1, 65 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.9 ct, kleur: blauw (bewerkt), kwaliteit: piqué-1.


 • Diamond Point Caviar roségouden ring

  Diamond Point Caviar roségouden ring

   2.750,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud (3.9 gr.) en is gezet met 91 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.92 ct. De ring heeft een breedte van 9 mm. en een hoogte van 3.5 mm. Steendetails: 33 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.15 ct, kleur: top crystal (I), kwaliteit: piqué-1, 58 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.77 ct, kleur: blauw (bewerkt), kwaliteit: piqué-1.


 • Diamond Point Caviar roségouden ring

  Diamond Point Caviar roségouden ring

   2.750,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat roségoud (4.8 gr.) en is gezet met 126 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.6 ct. De ring heeft een breedte van 11 mm. en een hoogte van 3.5 mm. Steendetails: 63 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.26 ct, kleur: top crystal (I), kwaliteit: piqué-1, 63 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.34 ct, kleur: blauw (bewerkt), kwaliteit: piqué-1.


 • Diamond Point Nine2Five zilveren ring

  Diamond Point Nine2Five zilveren ring

   395,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit zilver en heeft een 14 karaat gouden schakel met zilveren kern met een goudgewicht van 1,8 gram. De ring heeft een minimale breedte van 8 mm, maximale breedte van 15 mm en een hoogte van 5 mm.


 • Diamond Point Nine2Five zilveren ring

  Diamond Point Nine2Five zilveren ring

   195,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit zilver. De ring heeft een minimale breedte van 8 mm, maximale breedte van 15 mm en een hoogte van 5 mm.


 • Diamond Point Fourever witgouden ring

  Diamond Point Fourever witgouden ring

   5.995,00

  Deze ring van Diamond Point is vervaardigd uit 14 karaat witgoud (5.6 gr.) en is gezet met 4 cushion en 68 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 1.5 ct. De ring heeft een breedte van 9.8 mm. en een hoogte van 6 mm. De Fourever collectie is een hommage aan de eeuwigheid. De sieraden zijn gezet met vier speciaal geslepen diamanten in een onzichtbare zetting. Hierdoor ontstaat het effect van één schitterende steen waarvan de diamanten ‘forever’ met elkaar verbonden zijn. Steendetails: 4 cushion geslepen diamanten, gewicht: 0.32 ct, kleur: top crystal (I), kwaliteit: small inclusions (SI), 68 briljant geslepen diamanten, gewicht: 1.18 ct, kleur: top crystal (I), kwaliteit: small inclusions (SI).


 • Diamond Point Colors ring, geelgoud

  Diamond Point Colors ring, geelgoud

   525,00

  Deze ring is vervaardigd uit 14 karaat geelgoud met een witgouden zetting en is voorzien van 28 briljant geslepen diamanten en 3 blauwe saffieren. Steendetails: 3 blauwe saffieren, gewicht: 0.33 ct, 28 briljant geslepen diamanten, gewicht: 0.11 ct, kleur: top crystal (I), kwaliteit: piqué-1.


Merken
10 Days (27)
2ND DAY (264)
8PM (1)
A.L.C. (0)
Aaiko (27)
ADPT (15)
Agnona (0)
Amator (21)
Anna Blue (119)
Arma (94)
Asilio (28)
Asos (223)
Aubade (56)
Ba&Sh (49)
Balmain (157)
Balr (0)
BDG (26)
Blush (95)
Cambio (30)
Carven (25)
Chanel (37)
Chloé (171)
Clinique (208)
Closed (259)
Cluse (117)
Colmar (24)
Comma (81)
Dante 6 (35)
Denham (11)
Derhy (24)
Desigual (399)
Diesel (37)
Dior (201)
DKNY (357)
DNA (7)
Drykorn (19)
Dune (75)
Enes (20)
Evita (425)
Expresso (145)
Fendi (127)
Fiamme (4)
Figue (11)
Filippa K (331)
Furla (106)
Fusalp (5)
G-Star (57)
Ganni (274)
Gaudi (65)
Gestuz (79)
Giacomo (15)
Given (52)
Givenchy (189)
Gucci (194)
Guerlain (154)
Guess (127)
Gustav (22)
Herno (9)
Hudson (3)
Hugo Boss (583)
Hunkydory (118)
Ibana (34)
IRO (104)
IVKO (0)
Ivy Park (142)
J Brand (72)
Je Suis (10)
Jigsaw (177)
Joseph (116)
Josh V (295)
Kenzo (134)
Khujo (54)
Kiini (0)
Kiomi (80)
Kocca (34)
La Mer (49)
La Perla (178)
Labee (0)
Lancôme (227)
Levis (9)
Lipsy (12)
LIU JO (27)
Lois (6)
M.a.c (0)
Maje (468)
Mango (0)
Marni (40)
MO&CO (25)
Moncler (34)
Morgan (154)
Moscow (89)
Mother (12)
MSGM (2)
Munthe (0)
Mymo (118)
M·A·C (142)
Nikkie (298)
Noa Noa (175)
NYDJ (28)
Oakwood (58)
Odd Molly (141)
Pandora (830)
Pasotti (12)
Pinko (131)
Prada (28)
Protest (36)
Puma (4)
Rails (5)
reebok (69)
Reiss (142)
Relish (0)
Repeat (155)
Replay (32)
Samsonite (212)
Sandro (402)
Schutz (10)
SEA (9)
Seafolly (210)
SET (27)
Sisley (28)
SJYP (19)
Stand (38)
Steps (89)
Summum (38)
Suncoo (47)
Swarovski (103)
Ted Baker (630)
Theory (131)
Tom Ford (166)
Topshop (311)
Twin Set (202)
Unisa (10)
Uzurii (19)
Vanilia (208)
Versace (89)
Vince (39)
Warehouse (268)
Whistles (123)
Wildfox (26)
Woden (32)
Wolford (71)
Y-3 (15)
Y.A.S (127)
Ydence (15)
Zinzi (94)
X