Dolce & Gabbana

Categorie
Kleur
Prijs
Merk
Webshop

Alle 16 resultaten

Alle 16 resultaten

 • Dolce & Gabbana Velvet Cypress Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Velvet Cypress Eau de Parfum

   215,00

 • Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Dolce Eau de Parfum

   70,00

  Een herinnering aan traditie en emotie in al zijn frisheid, elegantie en jeugdige vitaliteit is de inspiratie achter Dolce, de prachtige nieuwe geur van Dolce&Gabbana. Een vleug van subtiele verleiding is vastgelegd in een unieke en vrouwelijke combinatie van witte bloemen, met de rijke geur van de bloeiende Witte Amaryllis en de zoete frisheid van Neroli bladeren. Dit creëert een eigentijdse geur die perfect de sensuele ziel van Sicilië omvat.


 • Dolce & Gabbana Velvet Love Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Velvet Love Eau de Parfum

   215,00

  De inspiratie voor Velvet Love komt van de anjers van het Comomeer. De geurige anjerbloemen onhullen orientaalse noten als ylang ylang en peper. De flacon is verpakt in een luxe, zwart fluwelen doosje, voorzien van een gegraveerde gouden plaat en aan de binnenzijde bekleed met zijdeachtige stof. Een parfum uit de Velvet Collection is ook ideaal als cadeau. Velvet Collection is een collectie weelderige geuren, die zijn geïnspireerd op de creatieve invloeden uit het leven van de designers zelf en verenigt Siciliaanse barok met mediterraans genot. De Velvet Collection is authentiek en expressief, een eerbetoon aan het kleermakers erfgoed van de ontwerpers en hun aangeboren talent om tijdloze perfectie te laten fuseren met moderne mogelijkheden.


 • Dolce & Gabbana Velvet Pure Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Velvet Pure Eau de Parfum

   215,00

  Een frisse bloemige geur geïnspireerd door de Mediterranean Reseda bloem. Met een naam geïnspireerd door pure, groene kwaliteit bloemen, wordt deze geur bepaald door de Reseda bloem. Velvet Pure is een eerbetoon aan de kunst van de traditionele parfumerie.


 • Dolce & Gabbana Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Eau de Parfum

   215,00

  Inspiratie voor Velvet Patchouli komt van iconische wierook. Het is een intense, luxe patchouli olie, doordrenkt met Kephalis en Muskus. De flacon is verpakt in een luxe, zwart fluwelen doosje, voorzien van een gegraveerde gouden plaat en aan de binnenzijde bekleed met zijdeachtige stof. Een parfum uit de Velvet Collection is ook ideaal als cadeau. Velvet Collection is een collectie weelderige geuren, die zijn geïnspireerd op de creatieve invloeden uit het leven van de designers zelf en verenigt Siciliaanse barok met mediterraans genot. De Velvet Collection is authentiek en expressief, een eerbetoon aan het kleermakers erfgoed van de ontwerpers en hun aangeboren talent om tijdloze perfectie te laten fuseren met moderne mogelijkheden.


 • Dolce & Gabbana Velvet Vetiver Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Velvet Vetiver Eau de Parfum

   215,00

  De inspiratie voor Velvet Vetiver is de geur van de mediterrane zomer. Velvet Vetiver heeft een klassieke, luxueuze cologne effect van Vetiver en Galbanum, vermengd met een moderne prikkeling van mediterrane vijg. De flacon is verpakt in een luxe, zwart fluwelen doosje, voorzien van een gegraveerde gouden plaat en aan de binnenzijde bekleed met zijdeachtige stof. Een parfum uit de Velvet Collection is ook ideaal als cadeau. Velvet Collection is een collectie weelderige geuren, die zijn geïnspireerd op de creatieve invloeden uit het leven van de designers zelf en verenigt Siciliaanse barok met mediterraans genot. De Velvet Collection is authentiek en expressief, een eerbetoon aan het kleermakers erfgoed van de ontwerpers en hun aangeboren talent om tijdloze perfectie te laten fuseren met moderne mogelijkheden.


 • Dolce & Gabbana Pour Femme

  Dolce & Gabbana Pour Femme

   96,50

  Pour Femme belichaamt de essentie van de Dolce&Gabbana vrouw: gepassioneerd, sensueel en verleidelijk. Maar ze heeft ook de zelfverzekerdheid van iemand die weet wat ze waard is. De geur toont de Mediterraanse harmoniën en contrasten. Nuances van framboos worden gevolgd door de verleidelijke kwaliteiten van marshmallow en de volle sensuele basisnoten van vanille.Topnoten: feroli, framboosHartnoten: jasmijn, sinaasappelbloesemBasisnoten: marshmallow, heliotrope, vanille


 • Dolce & Gabbana Velvet Desert Oud Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Velvet Desert Oud Eau de Parfum

   285,00

  De Dolce & Gabbana interpretatie van de mystieke Oud wierook brandend in de woestijn. Als een geurige wind die waait door de duinen van het woestijngebied in het Midden-Oosten. Velvet Desert Oud. Overstroomd de zintuigen, zo snel en zo krachtig dat de jacht uiteindelijk een onvoorwaardelijke en geruststellende overwinning wordt. De flacon is verpakt in een luxe, zwart fluwelen doosje, voorzien van een gegraveerde gouden plaat en aan de binnenzijde bekleed met zijdeachtige stof. Een parfum uit de Velvet Collection is ook ideaal als cadeau. Velvet Collection is een collectie weelderige geuren, die zijn geïnspireerd op de creatieve invloeden uit het leven van de designers zelf en verenigt Siciliaanse barok met mediterraans genot. De Velvet Collection is authentiek en expressief, een eerbetoon aan het kleermakers erfgoed van de ontwerpers en hun aangeboren talent om tijdloze perfectie te laten fuseren met moderne mogelijkheden.


 • Dolce & Gabbana Velvet Ginestra Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Velvet Ginestra Eau de Parfum

   215,00

  De Dolce & Gabbana Velvet Collection introduceert Velvet Ginestra , een nieuwe geur geïnspireerd door de wilde schoonheid van de Mediterraanse brem, de lindebloesem versterkt met violet en citrus en een zeldzame bijenwas extract om te verrijken en te accentueren . De geur vertaald de uitstraling van de warme Italiaanse zomer en authentieke expressie van de Dolce & Gabbana Velvet collectie.


 • Dolce & Gabbana Velvet Wood Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Velvet Wood Eau de Parfum

   215,00

  Geïnspireerd op gelakt hout is Velvet Wood een rijk diep ebbenhout met warme harsachtige noten, die een verleidelijke Benzoë en verfijnd zwart leer aroma voortbrengt. De flacon is verpakt in een luxe, zwart fluwelen doosje, voorzien van een gegraveerde gouden plaat en aan de binnenzijde bekleed met zijdeachtige stof. Een parfum uit de Velvet Collection is ook ideaal als cadeau. Velvet Collection is een collectie weelderige geuren, die zijn geïnspireerd op de creatieve invloeden uit het leven van de designers zelf en verenigt Siciliaanse barok met mediterraans genot. De Velvet Collection is authentiek en expressief, een eerbetoon aan het kleermakers erfgoed van de ontwerpers en hun aangeboren talent om tijdloze perfectie te laten fuseren met moderne mogelijkheden.


 • Dolce & Gabbana Velvet Sublime Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Velvet Sublime Eau de Parfum

   215,00

  Velvet Sublime is geïnspireerd op de Siciliaanse sinaasappelboomgaard en straalt een zonverwarmend effect uit met een vleugje mandarijn. Aangename oranjebloesem en neroli ontvouwen hun frisse met dauwbedekte bloemblaadjes. De flacon is verpakt in een luxe, zwart fluwelen doosje, voorzien van een gegraveerde gouden plaquette en aan de binnenzijde bekleed met zijdeachtige stof. Een parfum uit de Velvet Collection is ook ideaal als cadeau. Velvet Collection is een collectie weelderige geuren, die zijn geïnspireerd op de creatieve invloeden uit het leven van de designers zelf en verenigt Siciliaanse barok met mediterraans genot. De Velvet Collection is authentiek en expressief, een eerbetoon aan het kleermakers erfgoed van de ontwerpers en hun aangeboren talent om tijdloze perfectie te laten fuseren met moderne mogelijkheden.


 • Dolce & Gabbana Velvet Tender Oud Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Velvet Tender Oud Eau de Parfum

   285,00

  Velvet Tender Oud is geïnspireerd op de tedere, fluweelachtige roos, die het gefluister van de Oriënt meedraagt. Als een verlangen naar de Oriënt, ontvouwt het parfum zich langzaam in een weelderige vloed van fluweelachtige, zachte zoetheid en onthult noot voor noot haar benevelende, mysterieuze hart. De flacon is verpakt in een luxe, zwart fluwelen doosje, voorzien van een gegraveerde gouden plaat en aan de binnenzijde bekleed met zijdeachtige stof. Een parfum uit de Velvet Collection is ook ideaal als cadeau. Velvet Collection is een collectie weelderige geuren, die zijn geïnspireerd op de creatieve invloeden uit het leven van de designers zelf en verenigt Siciliaanse barok met mediterraans genot. De Velvet Collection is authentiek en expressief, een eerbetoon aan het kleermakers erfgoed van de ontwerpers en hun aangeboren talent om tijdloze perfectie te laten fuseren met moderne mogelijkheden.


 • Dolce & Gabbana Velvet Bergamot Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Velvet Bergamot Eau de Parfum

   215,00

  Dolce & Gabbana Velvet Bergamot Eau de Parfum


 • Dolce & Gabbana 3. L'Impératrice Eau de Toilette

  Dolce & Gabbana 3. L’Impératrice Eau de Toilette

   79,50

  3. L’Impératrice Eau de Toilette van D&G. Sappig exotisch fruit en heldere roze bloemen maken de weg vrij voor een muskusachtige, lustopwekkende basis.PERSOONLIJKHEID: DE STERFlamboyant en energiek: voor l’Impératrice is het leven als een film, waarin zij de hoofdrol speelt. Als zij ergens binnenkomt, weet ze alle aandacht op zich te richten. Deze levendige, superaantrekkelijke vrouw straalt charisma en een sterk karakter uit.Topnoten: rabarber, rode bessen, sappige kiwiHartnoten: roze cyclamen, frisse watermeloenBasisnoten: muskusachtige noten, sandelhout, grapefruit, hout


 • Dolce & Gabbana the one

  Dolce & Gabbana the one

   122,00

  Dolce & Gabbana the one. The one Eau de Parfum van Dolce & Gabbana is een warme, oriëntaalse bloemengeur, met een moderne sensualiteit. Een geur met een sterke persoonlijkheid, die tegelijkertijd een en al zachtheid uitstraalt.PERSOONLIJKHEID: DE DIVAEen echte diva en een prachtige superster: deze vrouw belichaamt pure vrouwelijkheid. Ze is uitdagend, geëmancipeerd en gepassioneerd. Ze ziet er altijd spectaculair uit.Topnoten: bergamot, mandarijn, zonneakkoord, lychee, perzikHartnoten: madonnalelie, exotisch fruit, jasmijn, lelietje-van-dalen, pruimBasisnoten: vetiver, vanille, droge, amber, muskusnoten en mosnoten


 • Dolce & Gabbana Eau de Parfum

  Dolce & Gabbana Eau de Parfum

   215,00

  Dolce & Gabbana Eau de Parfum. Deze nieuwe geur binnen de Dolce&Gabbana Velvet Collection is het resultaat van een reuk reis door de oude parfumerie tradities. Velvet Mimosa, een eerbetoon aan vrouwen en eenvoud, wordt gedomineerd door mimosa bloesems gecombineerd met mandarijn, bergamot en neroli olie.


Merken
10 Days (58)
2ND DAY (207)
8PM (4)
A.L.C. (0)
Aaiko (41)
ADPT (11)
Agnona (0)
Aldo (0)
Amator (29)
Anna Blue (115)
Arma (96)
Asilio (21)
Asos (182)
Aubade (59)
Ba&Sh (51)
Balmain (158)
Balr (0)
BDG (15)
Blush (112)
Burberry (498)
Cambio (27)
Carven (24)
Chanel (47)
Chantelle (119)
Chloé (134)
Clarins (185)
Clinique (214)
Closed (245)
Cluse (123)
Colmar (26)
Comma (93)
Cyell (48)
Dante 6 (23)
Denham (12)
Dept (37)
Derek Lam (116)
Derhy (24)
Desigual (380)
Diesel (62)
Dior (218)
DKNY (399)
DNA (6)
Drykorn (21)
Dune (171)
Enes (22)
Evita (425)
Expresso (169)
Fendi (120)
Fiamme (3)
Figue (10)
Filippa K (362)
Furla (125)
Fusalp (4)
G-Star (65)
Ganni (327)
Gaudi (65)
Gestuz (106)
Giacomo (13)
Given (52)
Givenchy (192)
Gucci (102)
Guerlain (167)
Guess (1065)
Gustav (31)
Herno (14)
Hudson (0)
Hugo Boss (510)
Hunkydory (142)
Ibana (33)
IRO (128)
IVKO (5)
Ivy Park (192)
J Brand (87)
Je Suis (15)
Jigsaw (210)
Joseph (244)
Josh V (206)
Kenzo (153)
Khujo (54)
Kiini (21)
Kiomi (80)
Kocca (47)
La Mer (49)
La Perla (211)
Labee (0)
Lancôme (233)
Levis (13)
Lipsy (11)
LIU JO (114)
Lois (18)
M.a.c (0)
Madeleine (566)
Maje (555)
Mango (0)
Maritim (78)
Marni (0)
McGregor (119)
MCM (69)
Miu Miu (65)
MO&CO (30)
Moncler (20)
Morgan (163)
Moscow (96)
Mother (12)
MSGM (2)
Munthe (0)
Mymo (118)
M·A·C (255)
Nikkie (374)
Noa Noa (109)
NYDJ (35)
Oakwood (58)
Odd Molly (172)
Opera (17)
Paige (16)
Pandora (838)
Paolita (18)
Pasotti (12)
Pinko (116)
Prada (125)
Protest (38)
Puma (21)
Rails (4)
reebok (82)
Reinders (106)
Reiss (181)
Relish (0)
Repeat (172)
Replay (38)
Samsonite (197)
Sandro (455)
Schutz (10)
SEA (9)
Seafolly (184)
SET (7)
Sisley (44)
Sissy Boy (144)
SJYP (19)
Stand (31)
Steps (137)
Summum (30)
Suncoo (42)
Swarovski (130)
Ted Baker (542)
Theory (331)
Tom Ford (173)
Topshop (362)
Twin Set (250)
Unisa (43)
Uzurii (18)
Vanilia (121)
Versace (63)
Vince (41)
Warehouse (288)
Wildfox (20)
Woden (29)
Wolford (76)
Y-3 (24)
Y.A.S (50)
Ydence (15)
Zinzi (97)
X