Samsonite

Categorie
Kleur
Prijs
Merk
Webshop

Weergave van 1–84 van 197 resultaten

Weergave van 1–84 van 197 resultaten

 • Sale Samsonite Lite Cube spinner 68 cm

  Samsonite Lite Cube spinner 68 cm

   435,00  299,00

 • Sale Samsonite Lite Cube spinner 76 cm

  Samsonite Lite Cube spinner 76 cm

   455,00  319,00

 • Samsonite Uplite spinner 78 cm

  Samsonite Uplite spinner 78 cm

   199,00

 • Sale Samsonite Marvel Ultimate trolley 47 cm

  Samsonite Marvel Ultimate trolley 47 cm

   119,00  83,30

 • Sale Samsonite Spark Duffle trolley 64 cm

  Samsonite Spark Duffle trolley 64 cm

   149,00  104,30

 • Samsonite Prodigy spinner 55 cm

  Samsonite Prodigy spinner 55 cm

   209,00

 • Samsonite B-Lite spinner 63 cm

  Samsonite B-Lite spinner 63 cm

   199,00

 • Samsonite Neopulse spinner 81 cm

  Samsonite Neopulse spinner 81 cm

   279,00

 • Samsonite Neopulse spinner 55 cm

  Samsonite Neopulse spinner 55 cm

   219,00

 • Samsonite Paradiver Light crossbodytas met tabletvak

  Samsonite Paradiver Light crossbodytas met tabletvak

   39,00

 • Samsonite X Blade 3.0 kledingtas

  Samsonite X Blade 3.0 kledingtas

   89,00

  X Blade 3.0 kledingtas in een compacte vorm. De tas heeft binnenin een ritsvak met kledinghanger en ophangsysteem. Aan de voorzijde is een extra ritsvak aangebracht, voor extra opbergruimte. Deze kledinghoes is afgewerkt met kliksluitingen, waarmee het onderste gedeelte naar boven kan worden geklikt. Dit model wordt met verstevigde handvatten en een afneembare schouderband geleverd.


 • Samsonite Prodigy spinner 55 cm

  Samsonite Prodigy spinner 55 cm

   209,00

  Prodigy spinner van Samsonite, vervaardigd uit 100% polycarbonaat. Deze spinner heeft vier wielen en is in alle richtingen wendbaar. Aan de binnenzijde is het model uitgevoerd met pakbanden en een ritsvak. De voorzijde is voorzien van een apart compartiment met opbergmogelijkheden voor een laptop to 16,4 inch en een tablet tot 9,7 inch. Verder heeft de spinner een TSA-cijferslot, een telescopische trekstang en een extra zakje voor vloeistoffen.


 • Samsonite X'Blade 3.0 spinner 71 cm

  Samsonite X’Blade 3.0 spinner 71 cm

   219,00

  Spinner X-Blade 3 uitbreidbaar van Samsonite met een zachtschalige buitenzijde gecombineerd met vier wielen en een telescopische trekstang. Het interieur aan de binnenzijde biedt een extra tussenschot met ritsvak voor makkelijk en georganiseerd inpakken en de spinner is afgewerkt met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Uplite uitbreidbare weekendtas

  Samsonite Uplite uitbreidbare weekendtas

   89,00

 • Samsonite B-Lite 3 uitbreidbare spinner 63 cm

  Samsonite B-Lite 3 uitbreidbare spinner 63 cm

   189,00

  Spinner B-Lite van Samsonite met een zachtschalige buitenzijde gecombineerd met vier wielen en een telescopische trekstang. Het interieur biedt een extra tussenschot met ritsvak voor makkelijk en georganiseerd inpakken en de spinner is afgewerkt met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite LITE DLX trolley 55 cm

  Samsonite LITE DLX trolley 55 cm

   249,00

  LITE DLX SP van Samsontie. De trolley heeft een tabletvak voor een 10 inch tablet en een adreslabel. Het exemplaar heeft een vijf jaar beperkte wereldwijde garantie.


 • Samsonite Spectrolite schoudertas met tabletvak 9,7 inch

  Samsonite Spectrolite schoudertas met tabletvak 9,7 inch

   62,00

 • Samsonite Cosmolite spinner 55 cm

  Samsonite Cosmolite spinner 55 cm

   349,00

  De Cosmolite trolley met een hoogte van 55 cm van Samsonite. De trolley heeft een ruim vak met pakbanden en twee ritsvakken. Aan de voorzijde staat een blauw-witte vogel. De trolley heeft vier wielen en een trekstang en is uitgerust met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Lite Cube spinner 82 cm

  Samsonite Lite Cube spinner 82 cm

   539,00

  De LITE CUBE DLX spinner met een hoogte van 82 cm van Samsonite. De koffer heeft en combinatieslot met TSA-functie, een geïntegreerd adreslabel, pakbanden en een ritsvak. De koffer heeft een garantie van tien jaar.


 • Samsonite Spectrolite Rolling Tote laptoptrolley 42 cm

  Samsonite Spectrolite Rolling Tote laptoptrolley 42 cm

   211,00

  Spectrolite Rolling Tote business trolley van Samsonite. Deze tas biedt meer dan een gewone businesstas. De tas heeft een ruim hoofdcompartiment met een tussenschot, voorzien van elastische inpakriemen. Daarnaast is er ruimte voor een 17.3 inch laptop en een 10.1 inch tablet die opgeborgen kunnen worden in de daarvoor bestemde gewatteerde vakken. Het model is verder afgewerkt met twee wielen, verstelbare trekstang en dubbele handvatten.


 • Samsonite Openroad laptoprugtas 15 inch

  Samsonite Openroad laptoprugtas 15 inch

   139,00

 • Samsonite Cosmolite spinner 55 cm The Son of Man - Magritte

  Samsonite Cosmolite spinner 55 cm The Son of Man – Magritte

   349,00

  Samsonite-spinner Cosmolite, 55 cm hoog. Deze koffer is geschikt als handbagage en gemaakt van stevig en licht Curv-materiaal. De binnenzijde is voorzien van een tussenschot in mesh en inpakriemen. De Cosmolite-lijn combineert de legendarische sterkte van Samsonite met een licht gewicht. De gepatenteerde schelpvorm, geïnspireerd door de natuur, zorgt voor het unieke design en een bijkomende bescherming.


 • Samsonite Openroad Weekender laptoprugtas 17 inch

  Samsonite Openroad Weekender laptoprugtas 17 inch

   159,00

 • Samsonite Openroad laptoprugtas 15 inch

  Samsonite Openroad laptoprugtas 15 inch

   139,00

 • Samsonite Openroad schoudertas met tabletvak

  Samsonite Openroad schoudertas met tabletvak

   65,00

  Openroad schoudertas van Samsonite. Het hoofdcompartiment is voorzien van een gevoerde tabletvak, geschikt voor een tablet van 17 x 24 x 0,6 cm en een ruime ritsvak. De voorzijde heeft twee ritsvakken met daarin een sleutelkoord en drie kaartenhouders. Op de achterzijde is ook een ruime ritsvak bevestigd.


 • Samsonite Lite Cube DLX 76 cm

  Samsonite Lite Cube DLX 76 cm

   515,00

  De LITE CUBE DLX spinner met een hoogte van 76 cm van Samsonite. De koffer heeft en combinatieslot met TSA-functie, een geïntegreerd adreslabel, pakbanden en een ritsvak. De koffer heeft een garantie van tien jaar.


 • Samsonite Lite DLX SP Duffle trolley 55 cm

  Samsonite Lite DLX SP Duffle trolley 55 cm

   249,00

  Samsonite reistas Lite DLX SP Duffle 55 cm in duurzame kwaliteit. Deze ruime reistas is voorzien van een telescopische hendel, een handgreep aan de bovenzijde en twee hengsels welke samen te voegen zijn door middel van drukknopen. De tas sluit met een rits en aan de achterzijde is een ritsvak aangebracht. Deze Samsonite reistas is uitgevoerd met twee solide wielen.


 • Samsonite X Blade 3.0 uitbreidbare spinner 63 cm

  Samsonite X Blade 3.0 uitbreidbare spinner 63 cm

   209,00

  X Blade 3.0 spinner van Samsonite. Deze spinner met zachtschalige buitenzijde is voorzien van vier wielen en een telescopische trekstang. Dit model heeft een efficiënt organisatiesysteem. Verder beschikt de koffer over een TSA-combinatieslot met kabel, een geïntegreerd vak voor vochtige bagage, een kledinghoes, een 10.1 inch tabletvak en verstelbare, gekruiste inpakriemen met smart fix buckle.


 • Samsonite B-Lite trolley 50 cm

  Samsonite B-Lite trolley 50 cm

   159,00

  B-Lite trolley van Samsonite met een zachtschalige buitenzijde gecombineerd met twee wielen en een telescopische trekstang. Het interieur aan de binnenzijde biedt een extra tussenschot met ritsvak voor makkelijk en georganiseerd inpakken en de trolley is afgewerkt met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Uplite Duffle 55 Expandable weekendtas 48 cm

  Samsonite Uplite Duffle 55 Expandable weekendtas 48 cm

   99,00

  Deze weekendtas is uitbreidbaar van 48 cm hoogte tot 55 cm hoogte door middel van een rits.


 • Samsonite LITE DLX weekendtas 55 cm

  Samsonite LITE DLX weekendtas 55 cm

   199,00

  LITE DLX SP van Samsontie. De reistas heeft een tabletvak van 10.1 , een afneembare schouderriem en een adreslabel. De reistas heeft een vijf jaar beperkte wereldwijde garantie.


 • Samsonite LITE DLX weekendtas

  Samsonite LITE DLX weekendtas

   179,00

  LITE DLX SP reistas van Samsonite. De reistas heeft een tabletvak geschikt voor 10.1 , een afneembare schouderriem en een reislabel. De reistas heeft een vijf jaar beperkte wereldwijde garantie.


 • Samsonite Openroad weekendrugtas met 17 inch laptopvak

  Samsonite Openroad weekendrugtas met 17 inch laptopvak

   159,00

  Openroad Weekender rugtas van Samsonite. Deze rugtas is ideaal voor een weekendje weg. Het is voorzien van een interne organisatie: steek- en ritsvakken, pennenhouders, telefoonvak, flessenhouder, 17 inch laptopvak, 10 inch tabletvak, sleutelkoord, en kledingcompartiment,.


 • Samsonite Lite Cube DLX spinner 68 cm

  Samsonite Lite Cube DLX spinner 68 cm

   485,00

  Lite Cube DLX spinner van Samsonite, 65 cm hoog. Deze spinner is de luxueuze versie van de Lite Cube en is aan de buitenzijde uitgevoerd in middengrijs met afwerkingen van hoogwaardig zwart leer. De koffer heeft vier flexibele wielen en een telescopische trekstang. Daarnaast kenmerkt het model zich door zijn ruime pakmogelijkheden. Aan de binnenzijde zijn pakbanden aangebracht, er is een scheidingswand met een extra ritsvak. Daarnaast komt de Lite Cube DLX met speciale opbergzakken voor schoenen en is er een speciaal compartiment voor het opbergen van een pak.


 • Samsonite Lite Cube DLX spinner 55 cm

  Samsonite Lite Cube DLX spinner 55 cm

   445,00

  Lite Cube DLX spinner van Samsonite, 55 cm hoog. Deze spinner is de luxueuze versie van de Lite Cube en is aan de buitenzijde uitgevoerd in middengrijs met afwerkingen van hoogwaardig zwart leer. De koffer heeft vier flexibele wielen en een telescopische trekstang. Daarnaast kenmerkt het model zich door zijn ruime pakmogelijkheden. De binnenzijde is voorzien van twee scheidingswanden met een extra ritsvak, een speciale opbergzak voor schoenen en een toilettas.


 • Samsonite Paradiver Light Duffle trolley 55 cm

  Samsonite Paradiver Light Duffle trolley 55 cm

   189,00

  Paradiver Light Duffle trolley reistas uit de nieuwe Paradiver Light serie van Samsonite. Paradiver Light onderging niet alleen een esthetische make-over, maar is nu ook praktischer dankzij de nieuwe en geoptimaliseerde details. Deze succesvolle collectie is lichter dan ooit tevoren en heeft een frisse nieuwe look, die trouw is gebleven aan het iconische origineel, in een sportief kleurenpalet. Dit ontwerp is zeer compleet met een enkelvoudige verstelbare trekstang en afneembare, verstelbare schouderriemen waardoor de tas ook als rugtas gedragen kan worden. Daarnaast heeft de tas een ruim hoofdcompartiment welke is voorzien van een inpakriem, twee bovenhandvatten, twee zijhandvatten, twee ruime zijvakken en twee hoofdvakken. Het model voldoet aan de IATA norm voor handbage en is inclusief een uittrekbaar adreslabel.


 • Samsonite Lite-Cube DLX laptoptrolley

  Samsonite Lite-Cube DLX laptoptrolley

   432,00

  Samsonite Lite-Cube DLX luxueuze laptoptrolley met leren details. De trolley is sterk doordat gebruik is gemaakt van het Curv® materiaal: een sterk en licht materiaal dat zelfs onder extreme omstandigheden en vrieskou stevigheid biedt. Dit model is verder uitgevoerd met twee wielen en aan de binnenzijde is de trolley voorzien van een 15.6 inch laptopvak en diverse opbergvakjes voor kabels, elektronische accessoires en schrijfwaren. Tevens is dit model voorzien van stevige inpakbanden voor je kleding. Het laptopvak is uitneembaar en voorzien van handvaten. Dit model sluit met een TSA-slot en een ritssluiting rondom. Aan de bovenzijde is een telescopisch hendel en een handvat bevestigd.


 • Samsonite Pro DLX rugtas met 15.6 inch laptopvak

  Samsonite Pro DLX rugtas met 15.6 inch laptopvak

   219,00

  Laptoprugtas uit de Pro-DLX 4 serie van Samsonite. De tas heeft een ruim vak geschikt voor A4 materialen met een gevoerd 16.6 inch laptopvak (38 x 27 x 4) en een gevoerd tabletvak. Aan de voorzijde is een een extra georganiseerd ritsvak voor al uw dagelijkse benodigdheden. De tas heeft gevoerde, verstelbare schouderriemen en een smart-sleeve om de tas aan een koffer te bevestigen.


 • Samsonite B-Lite 3 spinner uitbreidbaar 78 cm

  Samsonite B-Lite 3 spinner uitbreidbaar 78 cm

   209,00

  Spinner B-Lite 3 uitbreidbaar van Samsonite met een zachtschalige buitenzijde gecombineerd met vier wielen en een telescopische trekstang. Het interieur aan de binnenzijde biedt een extra tussenschot met ritsvak voor makkelijk en georganiseerd inpakken en de spinner is afgewerkt met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite S'cure DLX spinner 81 cm

  Samsonite S’cure DLX spinner 81 cm

   259,00

  De Samsonite S’Cure Spinner 81 is onderdeel van Samsonite’s nieuwste ultra-lichtgewicht polypropyleen collectie Samsonite S’Cure. De schaal van deze nieuwe S’Cure koffercollectie heeft de sterkte die van een Samsonite koffer verwacht mag worden en beschikt over de bekende en uiterst veilige driepuntssluiting. Dankzij Flowlite™ (een nieuwe polypropyleenmix) brengt deze S’Cure collectie een revolutionaire verandering teweeg in gewicht.


 • Samsonite Uplite spinner 65 cm

  Samsonite Uplite spinner 65 cm

   189,00

  Middelgrote spinner uit de nieuwe Uplite serie van Samsonite. De Uplite is de ultieme collectie die comfort en lichtheid weerspiegelt. Deze stijlvolle collectie is niet alleen buitengewoon licht, maar heeft ook een zeer goed organisatiesysteem, comfortabele handvatten en een vast TSA-slot voor een veilige reis van en naar de VS. Bovendien is dit model uitbreidbaar voor extra volume.


 • Sale Samsonite engenero spinner 55 cm

  Samsonite engenero spinner 55 cm

   219,00  159,00

  Engenero spinner van Samsonite in zilver. Deze spinner is uitgevoerd in een lichtgewicht kwaliteit polycarbonaat, waardoor het model een hoge schokbestendigheid heeft. De spinner heeft verder een boven- en zijhandvat, een TSA-combinatieslot en een telescopische trekstang. Het model is afgewerkt met vier soepele en stille wielen die in meerdere richtingen draaien.


 • Sale Samsonite Engenero spinner 55 cm

  Samsonite Engenero spinner 55 cm

   219,00  159,00

  Engenero spinner van Samsonite in middenblauw. Deze spinner is uitgevoerd in een lichtgewicht kwaliteit polycarbonaat, waardoor het model een hoge schokbestendigheid heeft. De spinner heeft verder een boven- en zijhandvat, een TSA-combinatieslot en een telescopische trekstang. Het model is afgewerkt met vier soepele en stille wielen die in meerdere richtingen draaien.


 • Samsonite X Blade 3.0 uitbreidbare spinner 70 cm

  Samsonite X Blade 3.0 uitbreidbare spinner 70 cm

   219,00

  X Blade 3.0 spinner van Samsonite. Deze spinner met zachtschalige buitenzijde is voorzien van vier wielen en een telescopische trekstang. Dit model heeft een efficiënt organisatiesysteem. Verder beschikt de koffer over een TSA-combinatieslot met kabel, een geïntegreerd vak voor vochtige bagage, een kledinghoes, een 10.1 inch tabletvak en verstelbare, gekruiste inpakriemen met smart fix buckle.


 • Samsonite X Blade 3.0 spinner 55 cm

  Samsonite X Blade 3.0 spinner 55 cm

   199,00

  X Blade 3.0 spinner van Samsonite. Deze spinner met zachtschalige buitenzijde is voorzien van vier wielen en een telescopische trekstang. Dit model heeft een efficiënt organisatiesysteem. Verder beschikt de koffer over een TSA-combinatieslot met kabel, een geïntegreerd vak voor vochtige bagage, een 10.1 inch tabletvak en verstelbare, gekruiste inpakriemen met smart fix buckle.


 • Samsonite Base Hits spinner 77 cm

  Samsonite Base Hits spinner 77 cm

   139,00

  Spinner Base Hits van Samsonite in staalblauw. Dit model met een inhoud van 104 liter heeft een boven-, zij- en bodemhandvat. De spinner heeft een hoofdcompartiment met een klein vak met rits en een groot vak in netstof. Het bovenste compartiment met tussenschot is voorzien van pakbanden. De spinner heeft verder vier flexiebele wielen, een adreslabel, een telescopische trekstang en een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Base Hits spinner 66 cm

  Samsonite Base Hits spinner 66 cm

   129,00

  Spinner Base Hits van Samsonite in staalblauw. Dit model met een inhoud van 69 liter heeft een boven-, zij- en bodemhandvat. De spinner heeft een hoofdcompartiment met een klein vak met rits en een groot vak in netstof. Het bovenste compartiment met tussenschot is voorzien van pakbanden. De spinner heeft verder vier flexibele wielen, een adreslabel, een telescopische trekstang en een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Base Hits spinner 77 cm

  Samsonite Base Hits spinner 77 cm

   139,00

  Spinner Base Hits van Samsonite in rood. Dit model met een inhoud van 104 liter heeft een boven-, zij- en bodemhandvat. De spinner heeft een hoofdcompartiment met een klein vak met rits en een groot vak in netstof. Het bovenste compartiment met tussenschot is voorzien van pakbanden. De spinner heeft verder vier flexibele wielen, een adreslabel, een telescopische trekstang en een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Base Hits spinner 55 cm

  Samsonite Base Hits spinner 55 cm

   119,00

  Spinner Base Hits van Samsonite in staalblauw. Dit model met een inhoud van 39 liter heeft een boven-, zij- en bodemhandvat. De spinner heeft een hoofdcompartiment met een klein vak met rits en een groot vak in netstof. Het bovenste compartiment met tussenschot is voorzien van pakbanden. De spinner heeft verder vier flexibele wielen, een adreslabel, een telescopische trekstang en een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Base Hits spinner 66 cm

  Samsonite Base Hits spinner 66 cm

   129,00

  Spinner Base Hits van Samsonite in rood. Dit model met een inhoud van 69 liter heeft een boven-, zij- en bodemhandvat. De spinner heeft een hoofdcompartiment met een klein vak met rits en een groot vak in netstof. Het bovenste compartiment met tussenschot is voorzien van pakbanden. De spinner heeft verder vier flexibele wielen, een adreslabel, een telescopische trekstang en een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite XBR laptoprugtas 15.6 inch

  Samsonite XBR laptoprugtas 15.6 inch

   119,00

  Laptop rugtas XBR van Samsonite. Het hoofdcompartiment biedt ruimte voor een laptop en iPad. Door het verstelbare laptopvak is deze geschikt voor laptops tussen de 13.3 en 15.6 inch. Daarnaast is de voorzijde voorzien van drie ritsvakken met daarin verschillende steek- en ritsvakjes voor extra opbergruimte. De zijkant is afgewerkt met een ritsvakje dat is afgewerkt met een geïntegreerd mesh zakje waar een flesje inpast.


 • Samsonite XBR laptoprugtas 17.3 inch

  Samsonite XBR laptoprugtas 17.3 inch

   129,00

  Laptop rugtas XBR van Samsonite. Het hoofdcompartiment biedt ruimte voor een laptop en iPad. Door het verstelbare laptopvak is deze geschikt voor laptops tussen de 13.3 en 17.3 inch. Daarnaast is de voorzijde voorzien van drie ritsvakken met daarin verschillende steek- en ritsvakjes voor extra opbergruimte. De zijkant is afgewerkt met een ritsvakje dat is afgewerkt met een mesh zakje voor een flesje.


 • Samsonite Uplite spinner 50 cm

  Samsonite Uplite spinner 50 cm

   149,00

  Uplite spinner van Samsonite met een zachtschalige buitenzijde, vier flexibele wielen en een telescopische trekstang. Het interieur biedt een extra tussenschot met ritsvak voor makkelijk en georganiseerd inpakken. De voorzijde is voorzien van een ritsvak en de spinner is afgewerkt met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Uplite spinner uitbreidbaar 55 cm

  Samsonite Uplite spinner uitbreidbaar 55 cm

   179,00

  Uplite spinner uitbreidbaar van Samsonite met een zachtschalige buitenzijde, vier flexibele wielen en een telescopische trekstang. Het interieur biedt een extra tussenschot met ritsvak voor makkelijk en georganiseerd inpakken. De voorzijde is voorzien van een ritsvak en de spinner is afgewerkt met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Bon Air spinner 55 cm

  Samsonite Bon Air spinner 55 cm

   99,00

  American Tourister Bon Air spinner in de kleur zwart. Deze spinner is uitgevoerd in een sterke, lichtgewicht kwaliteit, heeft vier wielen en is in alle richtingen wendbaar. Aan de binnenzijde is het model uitgevoerd met pakbanden en een ritsvak. De spinner heeft verder twee handgrepen, een 3-point lock TSA functie en een telescopische trekstang.


 • Samsonite Bon Air spinner 66 cm

  Samsonite Bon Air spinner 66 cm

   115,00

  American Tourister Bon Air spinner in de kleur zwart. Deze spinner is uitgevoerd in een sterke, lichtgewicht kwaliteit, heeft vier wielen en is in alle richtingen wendbaar. Aan de binnenzijde is het model uitgevoerd met pakbanden en een ritsvak. De spinner heeft verder twee handgrepen, een 3-point lock TSA functie en een telescopische trekstang.


 • Samsonite Laptoptas 13.3 inch

  Samsonite Laptoptas 13.3 inch

   45,00

 • Samsonite Sideways laptoptas 15.6 inch

  Samsonite Sideways laptoptas 15.6 inch

   49,00

 • Samsonite Paradiver Light Duffle Wheels trolley 67 cm

  Samsonite Paradiver Light Duffle Wheels trolley 67 cm

   199,00

 • Samsonite Paradiver Light Duffle Wheels trolley 67 cm

  Samsonite Paradiver Light Duffle Wheels trolley 67 cm

   199,00

  De Paradiver Light Duffle Wheels 67 cm is een reistas met twee wielen. De duffle is op diverse manieren te vervoeren door middel van de trekstang, de afneembare schouderriem en de handvatten. Dankzij de gekruiste inpakriemen blijft bagage netjes op zijn plaats.


 • Samsonite Paradiver Light Duffle Wheels trolley 67 cm

  Samsonite Paradiver Light Duffle Wheels trolley 67 cm

   199,00

 • Sale Samsonite Spark handtas Rock

  Samsonite Spark handtas Rock

   63,00  44,10

 • Samsonite Paradiver Light schoudertas met tabletvak

  Samsonite Paradiver Light schoudertas met tabletvak

   39,00

 • Samsonite Pro-DLX 4 spinner 56 cm

  Samsonite Pro-DLX 4 spinner 56 cm

   345,00

  De Pro-DLX 4 Spinner 56 cm is een handbagage koffer met multidirectionele wielen en uitbreidbaar met maar liefst 10 liter. De Spinner is ultra licht dankzij de honingraatstructuur en kan veilig worden afgesloten met een kabelslot met TSA-functie.


 • Samsonite XBR spinner 55 cm

  Samsonite XBR spinner 55 cm

   219,00

  XBR spinner van Samsonite, 55 cm hoog. Deze spinner met ritssluiting heeft een zachtschalige buitenzijde en is voorzien van een 4-wielen systeem, TSA-slot en een uitschuifbare telescopische trekstang. Het hoofdcompartiment is ruim uitgevoerd en voorzien van pakbanden en een klein ritsvak. Aan de voorzijde bevinden zich drie extra ritsvakken met meerdere steekvakken, waaronder een laptopvak van 15,6 inch, een vak voor een tablet van 10,1 inch, en een vak voor documenten. Op de reisbagage van Samsonite zit een fabrieksgarantie van vijf jaar.


 • Samsonite Base Hits spinner 55 cm

  Samsonite Base Hits spinner 55 cm

   119,00

  Spinner Base Hits van Samsonite in rood. Dit model met een inhoud van 39 liter heeft een boven-, zij- en bodemhandvat. De spinner heeft een hoofdcompartiment met een klein vak met rits en een groot vak in netstof. Het bovenste compartiment met tussenschot is voorzien van pakbanden. De spinner heeft verder vier flexibele wielen, een adreslabel, een telescopische trekstang en een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Pro-DLX4 spinner van leer 55 cm

  Samsonite Pro-DLX4 spinner van leer 55 cm

   669,00

  Pro-DLX4 spinner van Samsonite, uitgevoerd in zwart leer. Deze businesstas op wielen voldoet aan alle eisen van de moderne zakenman. Het model heeft een TSA cijferslot en is voorzien van een telescopische trekstang en twee ristvakken op de voorzijde voor extra opbergruimte. De spinner biedt ruimte voor een iPad of tablet van 10,1 inch en is klein genoeg om mee te nemen als handbagage.


 • Samsonite XBR laptoptrolley 15,6 inch

  Samsonite XBR laptoptrolley 15,6 inch

   189,00

  Uitstekende laptopbescherming gecombineerd met design. Deze XBR laptoptrolley van Samsonite is voorzien van twee wielen, een dubbele trekstang en een combinatieslot met TSA functie. Verder is de trolley voorzien van een laptopvak van 15,6 inch, een vak voor een tablet, een vak voor documenten, een zakje voor een telefoon, penlussen, een sleutelhanger en een kredietkaartenvak.


 • Samsonite X Blade spinner 78 cm

  Samsonite X Blade spinner 78 cm

   239,00

  X Blade 3.0 spinner van Samsonite. Deze spinner met een zachtschalige buitenzijde is voorzien van vier wielen en een telescopische trekstang. Het exemplaar is voorzien van een efficiënt organisatiesysteem.


 • Samsonite X Blade 3.0 trolley 51 cm

  Samsonite X Blade 3.0 trolley 51 cm

   209,00

  X Blade 3.0 trolley van Samsonite in zwart. Deze trolley met een zachtschalige buitenzijde is voorzien van twee wielen en een telescopische trekstang. Het exemplaar is voorzien van een efficiënt organisatiesysteem.


 • Samsonite Pro-DLX4 trolley van leer 38,5 cm

  Samsonite Pro-DLX4 trolley van leer 38,5 cm

   629,00

  Pro-DLX4 Rolling Tote van Samsonite, uitgevoerd in zwart leer. Deze businesstas op wielen voldoet aan alle eisen van de moderne zakenman. Het model heeft een afneembare schouderriem, is voorzien van een telescopische trekstang en heeft twee ristvakken op de voorzijde voor extra opbergruimte. De trolley biedt ruimte voor een 16,4″ laptop en is klein genoeg om mee te nemen als handbagage.


 • Samsonite X Blade spinner 63 cm

  Samsonite X Blade spinner 63 cm

   209,00

  X Blade 3.0 spinner van Samsonite in zwart. Deze spinner met een zachtschalige buitenzijde is voorzien van vier wielen en een telescopische trekstang. Het exemplaar is voorzien van een efficiënt organisatiesysteem.


 • Samsonite X Blade 3.0 spinner 55 cm

  Samsonite X Blade 3.0 spinner 55 cm

   199,00

  X Blade 3.0 spinner van Samsonite in zwart. Deze spinner met een zachtschalige buitenzijde is voorzien van vier wielen en een telescopische trekstang. Het exemplaar is voorzien van een efficiënt organisatiesysteem.


 • Samsonite Uplite trolley 55 cm

  Samsonite Uplite trolley 55 cm

   159,00

  Uplite spinner van Samsonite met een zachtschalige buitenzijde, twee flexibele wielen en een telescopische trekstang. Het interieur biedt een extra tussenschot met ritsvak voor makkelijk en georganiseerd inpakken. De voorzijde is voorzien van een ritsvak en de spinner is afgewerkt met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Uplite spinner uitbreidbaar 55 cm

  Samsonite Uplite spinner uitbreidbaar 55 cm

   179,00

  Uplite spinner uitbreidbaar van Samsonite met een zachtschalige buitenzijde, vier flexibele wielen en een telescopische trekstang. Het interieur biedt een extra tussenschot met ritsvak voor makkelijk en georganiseerd inpakken. De voorzijde is voorzien van een ritsvak en de spinner is afgewerkt met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Neopulse spinner 75 cm

  Samsonite Neopulse spinner 75 cm

   259,00

  Neopulse spinner van Samsonite met een hardschalige buitenzijde, gecombineerd met vier wielen en een telescopische trekstang. Het interieur aan de binnenzijde biedt twee ritsvakken voor makkelijk en georganiseerd inpakken en de spinner is afgewerkt met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Uplite spinner 55 cm

  Samsonite Uplite spinner 55 cm

   159,00

  Uplite spinner van Samsonite met een zachtschalige buitenzijde, vier flexibele wielen en een telescopische trekstang. Het interieur biedt een extra tussenschot met ritsvak voor makkelijk en georganiseerd inpakken. De voorzijde is voorzien van een ritsvak en de spinner is afgewerkt met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Neopulse spinner 55 cm

  Samsonite Neopulse spinner 55 cm

   219,00

  Neopulse spinner van Samsonite met een hardschalige buitenzijde, gecombineerd met vier wielen en een telescopische trekstang. Het interieur aan de binnenzijde biedt twee ritsvakken voor makkelijk en georganiseerd inpakken en de spinner is afgewerkt met een geïntegreerd TSA cijferslot.


 • Samsonite Cosmolite spinner 81 cm

  Samsonite Cosmolite spinner 81 cm

   439,00

  Samsonite-spinner Cosmolite, 81 cm hoog. Deze koffer heeft vier wielen waardoor deze in alle richtingen wendbaar is. Het model is gemaakt van stevig en licht Curv-materiaal. De binnenzijde is voorzien van een tussenschot en inpakriemen. De Cosmolite-lijn combineert de legendarische sterkte van Samsonite met een licht gewicht. De gepatenteerde schelpvorm, geïnspireerd door de natuur, zorgt voor het unieke design en een bijkomende bescherming.


 • Samsonite Cosmolite spinner 81 cm

  Samsonite Cosmolite spinner 81 cm

   439,00

  Samsonite-spinner Cosmolite, 81 cm hoog. Deze koffer heeft vier wielen waardoor deze in alle richtingen wendbaar is. Het model is gemaakt van stevig en licht Curv-materiaal. De binnenzijde is voorzien van een tussenschot en inpakriemen. De Cosmolite-lijn combineert de legendarische sterkte van Samsonite met een licht gewicht. De gepatenteerde schelpvorm, geïnspireerd door de natuur, zorgt voor het unieke design en een bijkomende bescherming.


 • Samsonite Cosmolite spinner 81 cm

  Samsonite Cosmolite spinner 81 cm

   439,00

  Samsonite-spinner Cosmolite, 81 cm hoog. Deze koffer heeft vier wielen waardoor deze in alle richtingen wendbaar is. Het model is gemaakt van stevig en licht Curv-materiaal. De binnenzijde is voorzien van een tussenschot en inpakriemen. De Cosmolite-lijn combineert de legendarische sterkte van Samsonite met een licht gewicht. De gepatenteerde schelpvorm, geïnspireerd door de natuur, zorgt voor het unieke design en een bijkomende bescherming.


 • Samsonite Cosmolite spinner 75 cm

  Samsonite Cosmolite spinner 75 cm

   409,00

  Samsonite-spinner Cosmolite, 75 cm hoog. Deze koffer heeft vier wielen waardoor deze in alle richtingen wendbaar is. Het model is gemaakt van stevig en licht Curv-materiaal. De binnenzijde is voorzien van een tussenschot en inpakriemen. De Cosmolite-lijn combineert de legendarische sterkte van Samsonite met een licht gewicht. De gepatenteerde schelpvorm, geïnspireerd door de natuur, zorgt voor het unieke design en een bijkomende bescherming.


 • Samsonite Toilettas Modula

  Samsonite Toilettas Modula

   59,00

  Toilettas Modula van Samsonite, voorzien van een uitneembare make-up tas en een ritsvak met gaasje. De buitenzijde biedt extra opbergmogelijkheden door middel van een steekvak. Dit model sluit met een u-vormige rits.


 • Samsonite Toilettas Modula Flip Pouch

  Samsonite Toilettas Modula Flip Pouch

   25,00

  Toilettas Modula Flip Pouch van Samsonite, voorzien van een een steekvakje met gaasje. Dit compacte model sluit met een drukknoop.


Merken
10 Days (58)
2ND DAY (207)
8PM (4)
A.L.C. (0)
Aaiko (41)
ADPT (11)
Agnona (0)
Aldo (0)
Amator (29)
Anna Blue (115)
Arma (96)
Asilio (21)
Asos (182)
Aubade (59)
Ba&Sh (51)
Balmain (158)
Balr (0)
BDG (15)
Blush (112)
Burberry (498)
Cambio (27)
Carven (24)
Chanel (47)
Chantelle (119)
Chloé (134)
Clarins (185)
Clinique (214)
Closed (245)
Cluse (123)
Colmar (26)
Comma (93)
Cyell (48)
Dante 6 (23)
Denham (12)
Dept (37)
Derek Lam (116)
Derhy (24)
Desigual (380)
Diesel (62)
Dior (218)
DKNY (399)
DNA (6)
Drykorn (21)
Dune (171)
Enes (22)
Evita (425)
Expresso (169)
Fendi (120)
Fiamme (3)
Figue (10)
Filippa K (362)
Furla (125)
Fusalp (4)
G-Star (65)
Ganni (327)
Gaudi (65)
Gestuz (106)
Giacomo (13)
Given (52)
Givenchy (192)
Gucci (102)
Guerlain (167)
Guess (1065)
Gustav (31)
Herno (14)
Hudson (0)
Hugo Boss (510)
Hunkydory (142)
Ibana (33)
IRO (128)
IVKO (5)
Ivy Park (192)
J Brand (87)
Je Suis (15)
Jigsaw (210)
Joseph (244)
Josh V (206)
Kenzo (153)
Khujo (54)
Kiini (21)
Kiomi (80)
Kocca (47)
La Mer (49)
La Perla (211)
Labee (0)
Lancôme (233)
Levis (13)
Lipsy (11)
LIU JO (114)
Lois (18)
M.a.c (0)
Madeleine (566)
Maje (555)
Mango (0)
Maritim (78)
Marni (0)
McGregor (119)
MCM (69)
Miu Miu (65)
MO&CO (30)
Moncler (20)
Morgan (163)
Moscow (96)
Mother (12)
MSGM (2)
Munthe (0)
Mymo (118)
M·A·C (255)
Nikkie (374)
Noa Noa (109)
NYDJ (35)
Oakwood (58)
Odd Molly (172)
Opera (17)
Paige (16)
Pandora (838)
Paolita (18)
Pasotti (12)
Pinko (116)
Prada (125)
Protest (38)
Puma (21)
Rails (4)
reebok (82)
Reinders (106)
Reiss (181)
Relish (0)
Repeat (172)
Replay (38)
Samsonite (197)
Sandro (455)
Schutz (10)
SEA (9)
Seafolly (184)
SET (7)
Sisley (44)
Sissy Boy (144)
SJYP (19)
Stand (31)
Steps (137)
Summum (30)
Suncoo (42)
Swarovski (130)
Ted Baker (542)
Theory (331)
Tom Ford (173)
Topshop (362)
Twin Set (250)
Unisa (43)
Uzurii (18)
Vanilia (121)
Versace (63)
Vince (41)
Warehouse (288)
Wildfox (20)
Woden (29)
Wolford (76)
Y-3 (24)
Y.A.S (50)
Ydence (15)
Zinzi (97)
X