Alvast een beetje vooruitlopen op de trends van 2018

Het lijkt nog zover weg, maar als je ziet hoe snel 2017 voorbij gaat is het nog niet zo gek om alvast te kijken naar de trends voor het komend jaar SS18. En je weet het met de meeste trends maar nooit. Overleven ze of sterven ze een stille dood. Maar wat basics, waarvan wij denken, dat ze bepalend zullen gaan worden meenemen is niet zo verkeerd.

Als een paal boven water staat Camel boven aan de lijst. En hier en daar een beetje pastel, maar uitgesproken vormt Rasberry Sorbet het centrum van de kleuren. Van huidskleurig-roze tot meer bleekroze. Oranje zal vertrekken naar de achtergrond, maar verdwijnt (nog) niet helemaal.

Tods #todsss18 #vanered @vanered #ilovemyjob #todsattitude #mfw2018 #mfwss18 @tods @sissyvian

A post shared by Vanered (@vanered) on

Chambray Sky Blue wordt een belangrijke modekleur geïnspireerd door denim met een pittig accent. Frisse framboos tinten worden zeker belangrijk in de mode, die een beetje nostalgie toevoegen aan statement items. We zagen het al in de collecties van Chanel en Versace. En we zijn er blij mee. Beken kleur en dat is precies wat we deze zomer gaan doen.

#love #bottegaveneta Spring 2018 #mfw #mfw2018 #spring2018 #ss2018 #runway

A post shared by Ana D. (@screw.it.im.fierce) on

Ook een ontwikkeling om op de voet te volgen is het gebruik van luxe materialen. Denk aan fluweel bewerkt met prachtige printen en aan zijde, zijde beweegt met jouw beweging en geef het maar toe, dat versterkt de vrouwelijke look. Het natuurmateriaal is bovendien ademend en geeft een instant chique uitstraling. Toch? En designers Victoria Beckham en Givenchy speelden al met het materiaal op de catwalks.

Hadden we nog niet zo lang geleden geschreven over de Griekse oudheid? Dat dit de trends gaat worden waarmee je het komend jaar de blits mee gaat maken? Chanel showde het al op de catwalk en ook Dolce & Gabbana ging helemaal in de Griekse stijl in broeken, jeans en shorts tot rokjes. Hoe wijder hoe beter en het swingt zo lekker mee !!!

Show the shoulder. Echt! En niet één maar allebei. Kink, je kunt natuurlijk allerhande trucs uithalen om je tee one-shoulder te maken, maar beide schouders ontbloot geeft ons naast het Spanje-gevoel ook iets absoluut vrouwelijks mee. De designers, die ook de naakte schouders promoten zijn Jill Sander, Navy, Rachel Zoë en Diesel black gold.

#vivetta Spring 2018 #love #mfw #mfw2018 #spring2018 #ss2018 #runway

A post shared by Ana D. (@screw.it.im.fierce) on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *