Ava Philippe en moeder Reese Witherspoon in Spring 2018 campagne.

Slechts twee dagen nadat de 18-jarige Ava Philippe haar modeldebuut maakte voor Rodarte, is zij het gezicht geworden van een ander modemerk, namelijk Draper James, de kledinglijn van haar moeder, Reese Witherspoon. Zij en haar superstermoeder vertonen de Spring 2018 collectie in een nieuwe campagne, precies op tijd vol met Valentijnsdag vriendelijke looks.

Het duo is een en al stralende glimlach in deze behind-the-scenes foto’s van de shoot.

Ze lijken sprekend op elkaar, maar hun persoonlijke stijl verschilt.
Tegen “Love, Reese” de Draper James blog, zei Ava Philippe:”Zij en ik zijn het vaak eens over wat “fashionable” is, maar we hebben wel een verschillende smaak en zij heeft echt respect voor mijn persoonlijkheid zoals ik die door mijn kleding tot uitdrukking breng”.

Maar zoals veel moeders en dochters, delen zij bij gelegenheid hun garderobe.

“Ava en ik delen soms kleding en het maakt me zo blij te zien hoe ze haar persoonlijke stijl tot uitdrukking brengt met elke outfit die ze creëert” voegt Reese eraan toe.
“Zij baant haar eigen creatieve pad in deze wereld en ik kan niet trotser zijn op haar dan ik al ben”.

Moeder en dochter hadden plezier voor de lens van de camera, maar Ava genoot er ook van om de zakelijke kant van haar moeder te leren kennen.

“Ik vindt het heerlijk om in de buurt van mijn moeder te zijn en deze shoot was een gelegenheid om plezier te hebben en tegelijk haar werk als vrouwelijke ondernemer te steunen.
Ze brengt ook positieve energie mee naar haar werk en ik vind het inspirerend om haar persoonlijke omgang met iedereen op de set te zien”, aldus Ava.

Reese voegt er nog aan toe:”Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om op een moeder/dochterrelatie te focussen voor deze Spring collectie.

Er is niets vergelijkbaar met de liefde die ik voor mijn dochter voel. We delen elke emotie met elkaar, onze hoop en dromen.
We kunnen uren achter elkaar praten.”

Voor een grote verscheidenheid aan kleding kun je natuurlijk terecht in de uitgebreide collectie die Fashionandbusiness voor jou heeft.

Wij wensen jou natuurlijk heel veel shopplezier.

My girl. Beautiful inside and out. So proud of you @avaphillippe ❤️✨

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *