De beauty trends van Paris Fashion Week

De maand van de fashion weeks is voorbij en er zijn genoeg beauty tricks voorbij gekomen op de spring/summer 2018 catwalks.
Begin september in New York waren er glimmende hoeden en experimentele ponytails, terwijl in Londen de glitter overheerste en Milaan voorzag ons van recht toe, recht aan maar effectieve haartrucs.

In Parijs, waar de maand eindigde, kwamen de trends van alle vier steden bij elkaar en er was het een en ander aan glitter en genoeg zwarte eyeliner .
Hier zijn drie trends, waarvan we voorspellen dat ze groot zullen worden in de komende lente.

Verschillende manieren om je haar van accessoires te voorzien

Bij Rochas draaide hairstylist Anthony Turner haardelen en bond ze in losse knotjes, terwijl haarstylist Sam McKnight lage ponytails in perspex buisjes vatte voor Chanel.
Tomohiro Ohashi verpakte de ponytails in zijden sjaals voor Lanvin.
En dan hebben we het nog niet gehad over de met kristal gelijnde scheidingen bij Dries van Noten.
Je kunt er rustig van uitgaan dat haaraccessoires niet zullen verdwijnen komend seizoen, zodat je de trend net zo goed kunt omarmen.

Huid moet eruit zien als huid

Voor de meeste mensen is dat het intrappen van een open deur.
Natuurlijk ziet huid eruit als huid.
Maar vaak komen modellen op de catwalk van wie de huid is bewerkt met highlighter om het een onechte verlichte uitstraling te geven of er zijn lagen glanscrème aangebracht om een wat zweterig schijnende finish te realiseren.
Misschien als reactie op de berichten op social media hebben de make-upartiesten verklaard dat het erom gaat een gezonde, natuurlijk ogende huid te tonen, de soort huid waarmee we allemaal wakker willen worden.

Maak de wenkbrauwen voller

Wenkbrauwen hebben de kwaliteit om je gezicht in een kader te plaatsen en de botstructuur te accentueren.
Onverwacht stevige wenkbrauwen werden waargenomen op de catwalks van de Paris Fashion Week ter ondersteuning van de trend om de huid zo natuurlijk mogelijk te doen ogen.
Onder meer bij Altuzarra, Saint Laurent en TK werden natuurlijk uitziende, vollere wenkbrauwen gebruikt.

🐯 #lorealpfw

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *