Debuut van Cindy Crawfords dochter Kaia Gerber op catwalk

Kaia Gerber maakte tijdens de New York Fashion Week haar de debuut op de catwalk. Zij liep daar voor Calvin Klein die de collectie Summer/Spring 2018 toonde en Kaia verscheen op de catwalk gehuld in één van de looks die Raf Simons voor het merk ontwierp. Er was een sterke gelijkenis met haar moeder in haar jonge jaren.

SAINT LAURENT! what a moment. i am forever grateful @anthonyvaccarello @pg_dmcasting

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Het model was dolgelukkig dat ze mocht meelopen en ze deelde een foto met haar moeder, die natuurlijk ook aanwezig was, op Instagram.
Los van de aanwezigheid van Rihanna met haar nieuwe make-uplijn “Fenty Beauty by Rihanna” en het debuut van Kaia Gerber, was de New York Fashion Week vrij rustig.

Verder was Kaia overal aanwezig tijdens de Fashion Week

Er is geen twijfel mogelijk dat we haar de komende tijd veel gaan zien op de runways.

@maisonvalentino

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Over de beautylessen die ze van haar moeder oppikte, vertelde Kaia eerder:

“Ik kan me nog goed herinneren dat ik gewend was aan mijn moeder te vragen om mijn make-up te doen. Dan trok ze me een van haar oude jurken aan , die veel te groot voor me waren, en dan deed ze mijn haar en mijn gezicht. Zelfs nu, als ik make-up aan het aanbrengen ben, gebruik ik enkele van de trucs die ze deed toen ik 4 jaar oud was. Haar advies was altijd om het simpel te houden. Ik denk dat het zien van de natuurlijke schoonheid van mijn moeder me heeft geïnspireerd om het inderdaad rustig aan te doen met make-up.
Ik denk dat mijn moeder veel van haar make-uptrucs heeft geleerd tijdens haar modellenwerk en ik leer het zo ook. Elk moment dat een professional mijn make-up doet, kijk ik heel goed wat ze doen en ik probeer ervan te leren. Vroeger stal ik mijn moeders brautyproducten, maar nu heb ik ze zelf. Hoewel…., ik leen af en toe wel eens wat. Dan vraagt ze me of ik weet waar iets gebleven is en dan zeg ik dat ik geen idee heb.”

Congrats @KaiaGerber! What a way to kick off your first runway season!! So excited for you!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Ondanks dat ze met de beste make-up artiesten van onze tijd te maken heeft, is Gerbers beauty routine tamelijk eenvoudig.

In de ochtend wast ze haar gezicht en dan doet ze er wat sunscreen op, omdat de zon bijna altijd schijnt waar zij woont. Aan het eind van de dag wordt de huid schoongemaakt met een cleaner. Voor de nacht doet ze niets op, tenzij haar huid een keer echt droog is. Ze doet het liefst zo weinig mogelijk op haar huid, omdat ze denkt dat dat het beste is.

can u tell we're related ?

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Als ze niet werkt, heeft ze het liefst vrienden die haar bezoeken of dat zij naar hen toe gaat.

Het liefst doet ze dan niets, behalve een beetje TV kijken. Verder danst ze twee keer per week en ze bokst. Beide activiteiten helpen haar om een beetje stoom af te blazen. “Boksen is behoorlijk pittig, maar het voelt niet echt als een workout, wat natuurlijk prachtig is”. Aldus Kaia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *