DEZE FASHION WEEK STARTER PACKS KOM JE ELKE MODEMAAND TEGEN

Vandaag begint London Fashion Week. Tijd om alle ogen – en zonnebrillen – te richten op de nieuwste collecties. Maar misschien nog wel interessanter vinden wij de bezoekers! En dus besloten we bij Stylight de twee dingen die we stiekem het leukst vinden aan de modemaand te combineren: stereotypes en starter pack memes.

Stylight-fashionweek-starter-pack-street-style-show-off-fashion-and-business

Welke types we anno FW17 kunnen onderscheiden? Van de doorgewinterde veteraan tot de off-duty modellen: Stylight viert de fashionweeks met zes modieuze starter packs die je élke fashionweek weer tegen komt.

Stylight-fashionweek-starter-pack-de-veteraan-fashion-and-business

Onder de zes stereotypes valt ondermeer de Street Style Show Off. Oftewel de fashionista die er alles aan doet om een (streetstyle) foto te krijgen. Van de Shutterbug, om precies te zijn. De Veteraan daarentegen ontwijkt juist alle paparazzi aandacht.

Stylight-fashionweek-starter-pack-de-mini-me-fashion-and-business

De PR Powerhouse zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat iedereen die niet op ‘de lijst’ staat ook niet binnen komt. Dan is er nog de mini me, die er eigenlijk niet om vraagt maar wel tickets voor de grootste modeshows heeft (ja, we hebben het over North en Harper).

Stylight-fashionweek-starter-pack-off-duty-model-fashion-and-business

En tot slot het Off-Duty Model die er super uit ziet; zowel on als off runway, in een simpele jeans-en-T-shirt look en een (gekregen) designer bag.

Bron: Stylight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *