Geen nieuwe tournee van de Spice Girls volgens Victoria Beckham

Volop in het nieuws werd de afgelopen weken steeds zekerder dat de Spice Girls een reünie zouden hebben en dat ze weer gingen optreden. Er zouden plannen zijn voor een tournee door het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Tegen Vogue UK heeft Victoria in New York echter duidelijk gemaakt dat er helemaal geen tournee komt. “Ik ga niet op tournee en de meiden ook niet”, aldus Victoria. Victoria is in New York vanwege de New York Fashion Week die van 8 februari tot 16 februari wordt gehouden. Haar nieuwe collectie wordt daar gepresenteerd.

Love u all so much!!! X Such a great day!! Thank u Simon! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

De Spice Girls zijn wel bij elkaar geweest de afgelopen week, maar dat was niet om een tournee voor te bereiden, zoals alom werd aangenomen.
Victoria heeft zelf altijd afwijzend gestaan tegenover een deelname aan het opnieuw optreden van de ooit zo succesvolle groep. Op 2 februari werd echter nog alom beweerd dat Victoria zelf had gehint op een reünie die er echt gaat komen.

Boze tongen beweerden zelfs dat Victoria in dit geval wel bereid zou zijn tot een reünie, omdat daarmee zeer veel geld zou zijn te verdienen waarmee zij de miljoenenverliezen van haar modehuis zou kunnen dekken. De puissant rijke David Beckham zou niet bereid zijn de verliezen van zijn vrouw te dekken.
Afgelopen vrijdag heeft Victoria zelf nog op Instagram een foto gepost waarop alle meiden van de Spice Girls staan.

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Maar nu ontkent Victoria dus alsnog dat er een tournee komt.

In New York vertelde ze dat ze het ontzettend leuk vond iedereen weer gesproken te hebben en dat er druk gesproken is over wat ze allemaal samen zouden kunnen doen, “We waren aan het brainstormen”, aldus Victoria.
“Maar dit is wat ik doe” zei ze, verwijzend naar de nieuwe collectie die zondag wordt gepresenteerd als onderdeel van de New York Fashion Week.

Voor kleding van Victoria Beckham en vele ander topmerken kun je natuurlijk terecht in de uitgebreide collectie die Fashionandbusiness voor jou heeft. Wij wensen jou natuurlijk heel veel shopplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *