Gezeur over slippers Koningin Máxima

Koningin Máxima droeg donderdag bij aankomst op St. Eustatius blauwe open schoentjes die door sommigen die zichzelf kennelijk als mode-expert menen te profileren worden omschreven als badslippers van het merk Adidas.

Queen Maxima and King Willem Alexander yesterday-30 november 2017 #queenmaxima #maximaofnetherlands #kingwillem #willemalexander

A post shared by news about royal family (@newsroyal2) on

Op Twitter vallen de mensen over elkaar heen om daarover hun afkeuring uit te spreken.
En natuurlijk zijn er ook de “Koninklijk Huisdeskundigen” zoals expert Pieter Klein Beernink die opmerkt dat ze daar allemaal op pumps lopen en dat hij het open schoeisel eigenlijk niet gepast vindt.

maxima slippers gezeur

Ook “gezondheidsredacteur” René Steenhorst doet een duit in het zakje.
Hij schrijft op Twitter dat Máxima opvallend “opzette” (hij bedoelt waarschijnlijk “opgezette” benen heeft. Hij vraagt zich af of ze pijnlijke voeten heeft en concludeert dat er in ieder geval iets mee aan de hand is. Hij eindigt met “Wát Rijksvoorlichtingsdienst”, omdat hij kennelijk van mening is dat die daarover iets hadden moeten mededelen.

Verslaggeefster Esther Kleuver daarentegen laat op Twitter weten het allemaal gezeur te vinden. Waarschijnlijk waren haar voeten door vliegen/warmte opgezwollen en kwam ze haar pumps niet meer in.
Eindelijk een normale reactie dus.
Als iemand een toonbeeld is van verfijnde smaak op het gebied van mode, dan is het Máxima wel die dat bij alle officiële gelegenheden steeds weer bewijst.

maxima slippers

De schoentjes die Máxima draagt zijn van zijde en denim en zijn door de Italiaanse Gianvito Rossi ontworpen. De prijs ? € 499,–.
Hoezo ordinaire badslippers ?

Voor al jouw schoeisel kun je natuurlijk terecht bij Fashionandbusiness waar je niet alleen open schoenen en slippers kunt vinden, maar natuurlijk ook schoenen en laarzen in allerlei modellen, merken en prijsklassen. Veel plezier bij het shoppen !!

 

 

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *