Gigi Hadid als lookalike van Lena Heady in show Moschino

Als iemand je zou zeggen dat Gigi Hadid een lookalike is van Lena Heady, die in “Game of Thrones” het personage van Cersei Lannister speelt, dan zou je toch minimaal met enige verwondering die persoon hebben aangekeken. Cersei Lannister is in de serie de weduwe van koning Robert Baratheon en koningin van de Zeven Koninkrijken.

Toch werd Gigi afgelopen weekeinde in Milaan op een zodanig opvallende manier getransformeerd, dat ze heel erg op Lena Heady leek.
Speciaal voor de Spring/Summer show van Moschino in Milaan op 21 september 2017, werd ze in een opvallende outfit gehesen.
Ze droeg een jurk waaruit aan beide kanten van haar hals bossen bloemen staken, ze kreeg een blonde pixie cut, zwaarder aangezette wenkbrauwen en ook haar lippen kregen een make-over.
Op deze manier bewerkt komt het personage van Gigi Hadid qua stijl wel heel erg in de buurt van Lena Heady.

Ook Bella Hadid kreeg een aanzienlijke make-over met pixie cut, zwaarder aangezette wenkbrauwen en bewerkte lippen.

Kaia Gerber, dochter van Cindy Crawford opende de show van de Ready-to-wear collectie in een biker jacket, hoed en laarzen met netkousen.
Daar was een gelijkenis te bespeuren met de foto van Cindy Crawford op een beroemde Peter Lindbergh foto die in Vogue 1991 werd gepubliceerd.

Biker ballerina’s waren deze show het item van Jeremy Scott, de creatief directeur van Moschino. Leren jackets, satijnen bustiers, tule tutu’s en visnetkousen overheersten de show.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *