Gigi Hadid en de ziekte van Hashimoto

Gigi Hadid heeft op zondagavond haar critici van repliek gediend. Er waren nogal wat opmerkingen gemaakt over haar gewicht.
Het model heeft een probleem met haar schildklier vanwege de ziekte van Hashimoto.

Haar veranderende lichaam is een resultaat van deze ziekte.

Voor allen die zich zo hardop afvragen waarom mijn lichaam door de jaren heen zo is veranderd, leg ik uit dat toen ik op 17-jarige leeftijd begon, de diagnose van de ziekte van Hashimoto nog niet was gesteld.
Diegenen van jullie die me “te omvangrijk voor de industrie” noemden, zagen ontstekingen en vochtophopingen die werden veroorzaakt door de ziekte.
Zo schreef Gigi in haar eerste tweet.

Gigi Hashimoto's Disease

De ziekte van Hashimoto tast je schildklier aan, wat volgens de American Thyroid Association leidt tot chronische ontstekingen.
Met het verstrijken van de tijd resulteert dit in een gebrek aan de schildklier die dan niet voldoende hormonen produceert en uiteindelijk resulteert dit in een trage schildklierwerking.
Er zijn geen speciale, unieke symptomen van de ziekte maar signalen zijn zwellingen aan de voorkant van de keel, een opgeblazen gezicht en onverwachte gewichtstoename.

Gigi Hadid Claps Back at Her Body

Hadid vervolgt:”In de afgelopen jaren heb ik de juiste medicijnen gehad om die symptomen en extreme vermoeidheid, metabolisme-achtige zaken, het onvermogen om lichaamswarmte vast te houden, enz. te bestrijden.
Ik heb ook een algeheel medisch proces ondergaan om mijn schildklierniveau uit te balanceren.

Hoewel stress en excessief reizen het lichaam ook kan aantasten, heb ik altijd het zelfde gegeten. Mijn lichaam verwerkt dit nu anders doordat mijn gezondheid beter is.
Ik mag dan misschien te mager zijn voor jullie, maar eerlijk dat is niet zoals ik wil zijn, maar ik voel mij inwendig gezonder en ik leer nog steeds iedere dag dingen over mijn lichaam, zoals iedereen doet.

Gigi eindigt met een krachtig statement dat ze niet langer aan haar critici zal uitleggen hoe haar lichaam eruit ziet en zij stelt “drugs niet haar ding zijn”.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *