Gigi kreeg het voor elkaar zich los te worstelen en gaf haar belager een flinke elleboogstoot

Gigia Hadid, een meisje met PIT

Toen Gigi Hadid (21), Amerikaans topmodel, met haar zusje Bella Hadid (19) net de modeshow van Max Mara in Milaan verliet, werd zij op weg naar hun auto plotseling van achter beetgepakt en de lucht in getild.
Terwijl ook haar zusje Bella haar probeerde te ontzetten, deelde Gigi een forse elleboogstoot uit in het gezicht van de aanrander, die toen hij zag dat de tweede elleboogstoot in aantocht was, eieren voor zijn geld koos en de benen nam.
Een meer dan furieuze Gigi zette direct de achtervolging in, maar zij werd daarop tegengehouden door een van de bodyguards die kennelijk eerder al lopende hadden geslapen.

De man die de arme Gigi zo plotseling te grazen nam was een inmiddels bekende, liever gezegd beruchte prankster met een betreurenswaardige reputatie.
Het gaat om Vitalii Sediuk, die inmiddels wel zal wennen aan het ontvangen van dreunen in het gelaat.
Eerder heeft hij getracht Will Smith te kussen, die hem per direct een rechtse directe op het gelaat verstrekte.
Tijdens een filmfestival in Cannes kroop hij onder de baljurk van actrice America Ferrera.
Na een aanval op Brad Pitt is hij gearresteerd geweest en verder behoren ook Leonardo di Caprio, Kim Kardashian en zangeres Ciara tot zijn slachtoffers.

Als je dit C.V. bekijkt, zou je denken dat het om een semi-gevaarlijke gek gaat of om een semi gare.
Vitalii zelf denkt daar anders over in zijn verklaring tegenover de Hollywood Reporter.
Daarin omschreef hij het gebeurde als een protestactie.
Hij is van mening dat Gigi Hadid weliswaar prachtig is, maar dat zij en haar vriendin Kendall Jenner niets van doen hebben met haute couture. Hij vindt dat de mode-industrie echte talenten op de catwalk en de covers van Vogue moet zetten, in plaats van leuke meiden van Instagram met een goed netwerk. Kennelijk heeft hij ons artikel over de samenwerking tussen Gigi Hadid en Tommy Hilfiger niet gelezen. Daaruit blijkt toch wel het ongelijk van Vitalii.

Hoewel sommige media direct de elleboogstoot van Gigi Hadid veroordeelden. Is Gigi van mening dat zij alle recht had om zich te verdedigen. Zij kende Vitalii tot het moment van het incident niet.

Credits: Video YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *