Glow Recipe Watermelon Pink Juice Moisturizer

Voor degenen die zich identificeren als een schoonheidsverslaafde, heb je waarschijnlijk al gehoord van Glow Recipe. Vorig jaar creëerde het merk een enorme buzz in de industrie door een wachtlijst van 20.000 personen aan te trekken voor zijn Watermelon Glow Sleeping Mask, en nu is het terug met een nieuwe toevoeging aan de huidverzorgingslijn. Maak kennis met de nieuwe Watermelon Pink Juice Moisturizer.

Deze vochtinbrengende crème bevat een lichtgewicht formule en zit boordevol vitaminerijk watermeloenextract, hydraterende hyaluronzuur en kalmerende planten om de natuurlijke glans van je huid te versterken. Het maakt niet uit of u een vette of gemengde huid heeft, dit product belooft u te helpen bij het aanpakken van huidproblemen zoals uitdroging, slapheid en ongelijkmatige teint en textuur. De roze verpakking is natuurlijk een toegevoegde bonus.

Daarnaast heeft Glow Recipe ook een miniversie van zijn bestverkopende watermeloenmasker geïntroduceerd. Verkrijgbaar bij $ 39 USD en $ 22 USD, je kunt nu de Watermelon Pink Juice Moisturizer en de Watermelon Glow Sleeping Mask Mini bij Sephora kopen.

Als u meer nieuwe beautyreleases wilt bekijken, bekijkt u de beauty trends van 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *