Hailey Baldwin nieuwste campagne van Zadig & Voltaire

Slechts een paar weken nadat ze haar cover van ELLE Spain heeft onthuld, is model Hailey Baldwin nu alweer bezig met de nieuwste campagne van Zadig & Voltaire. Het 21-jarige model plaatsen de beelden op haar Instagram account, en liet twee foto’s zien van de aankomende collecties, waarbij een frisse look van Hailey werd onthuld, gekleed in felblauw T-shirt met een schoudertas.

new @zadigetvoltaire campaign shot by #KatjaRawles 💕

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

De voorjaarscollectie van Zadig & Voltaire had een soortgelijke vreugdeboodschap met het motto: “Let Love Rule.” Ze stelde zich een verhaal voor over een gezin en de ontdekking van de tijdverluierde kleding van je grootouders dat op zolder lag. Dat vertalen zich naar de runway dat een evenwicht bracht tussen de contrasten – van het mannelijk en vrouwelijke, moderne-vintage look. Ook zijn dit jaar de collecties geïnspireerde op het sprankelende DISCO gevoel. Golvende zon vervaagde jurkjes met losse pasvormen met een pittige rock-’n ‘ -roll vibe. Ook het knitwear was een duidelijk hoogtepunt; kleurrijke oversized truien met strakke kleine lurex tops.

Cecilia Bonstrom is de artistiek leider van Zadig & Voltaire.

Bekijk de afbeeldingen van Hailey Baldwin in het editoriaal van “Sour Lemons” in LOVE Magazine niet. Als je toch bezig bent…neem dan eens een kijkje bij onze Zadig & Voltaire collectie dat geselecteerd is uit verschillende webshops…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *