Je wimpers een kleurtje geven kenden we al, maar een permanente krul in je wimpers is nieuw!

Onze creativiteit kent gelukkig geen grenzen en dat maakt de fashionwereld zo leuk. Er is altijd wel weer een leuke microtrend of noviteit te melden. En dan vooral in de make-up wereld. We zijn al even aan het experimenteren met verschoven make-up. De vlakken om oogschaduw aan te brengen worden groter en kleuriger. Met je haren kun je ook al alle kanten op. En dat alleen maar met een paar kleurtjes.

Daar is de volgende noviteit bijgekomen. De permanente krulwimpers. Het krullen van de wimpers is toch bij veel vrouwen een stukje terugkerende noeste arbeid. Overigens ga ik er een beetje van uit, dat deze behandeling nog niet door iedere schoonheidsstudio in het pakket is opgenomen. Maar dat zal dan in ieder geval niet lang meer op zich laten wachten. We laten je alvast het proces meebeleven.

In eerste instantie worden je wimpers opgemeten. Dat is belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Deze waarden worden vertaald naar een kleverig stukje katoen. Te weinig katoen geeft teveel,krul en te veel katoen geeft te weinig krul. Het opmeten is dus van groot belang. De wimpers worden dan per stuk omgevouwen. Daarna gaat er voor de versteviging een gelwax overheen. Gedurende het hele proces zit je met gesloten ogen. Iedere stap in de behandeling moet eerst een tiental minuten inwerken vooraleer de volgende stap wit gezet. Maar daarna ben je klaar en heb je permanente gekrulde wimpers. Iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *