Jennifer Lopez oudste Guess-girl ooit

Jennifer Lopez schittert op 48-jarige leeftijd in de Guess-campagne voor de lente van 2018. In 2012 vierde Guess haar 30-jarig bestaan. Claudia Schiffer was toen op 41-jarige leeftijd het oudste model voor Guess. Zij is nu dus als oudste model onttroond.

“Toen ik een telefoontje kreeg van Paul Marciano met de vraag of ik de nieuwe Guess-girl wilde worden, was ik helemaal blij en opgewonden om voor zo’n iconisch merk waarvan ik al hield toen ik een tiener was, model te mogen zijn.” aldus Jennifer in een persbijeenkomst.

Zij vervolgde met :”Als ik terugkijk naar eerdere Guess-campagnes door de jaren heen, zie ik al die prachtige modellen en iconische foto’s die Paul heeft gemaakt. Het is een waanzinnig compliment om uitgekozen te zijn voor de Guess-campagne van de lente van 2018”,

Guess’ mede-oprichter Paul Marciano had de artistieke leiding over de campagne, waarin Jennifer zeer retro en sexy oogt in zwart-wit.
De hele shoot doet denken aan de originele campagnes van het merk in de begintijd.
“Jennifer Lopez is een droom van een Guess Girl ! Ze is een begaafd artiest; ze is iconisch en sensueel”, aldus Paul Marciano in een persbijeenkomst.
Hij voegde daar verder aan toe:”Jennifers impact en invloed blijven groeien en deze campagne viert het besef dat vrouwen mooier en talentrijker worden als zij aan levenservaring winnen. Haar schoonheid en klasse stralen op deze campagne af.”

Bij Fashionandbusiness kun je uiteraard terecht voor artikelen van dit prachtige merk Guess,
Wij hebben maar liefst 816 artikelen in de shop. Veel plezier met het zoeken en shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *