Jennifer Lopez stelt shows in Las Vegas uit

Jennifer Lopez stelt drie shows in Las Vegas uit. Jennifer heeft een eigen show in Planet Hollywood resort & Casino. Na de grote schietpartij die zondagavond in Las Vegas plaatsvond, waarbij 59 mensen om het leven kwamen en 527 bezoekers gewond raakten, besloot de zangeres uit respect voor de slachtoffers en hun nabestaanden de shows van 4, 6 en 7 oktober niet te laten doorgaan.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Mensen die al een kaatje hebben gekocht, kunnen hun geld terugkrijgen van Ticketmaster of zij kunnen ervoor kiezen op een andere datum tussen 21 februari en 9 juni volgend jaar alsnog de show te bezoeken.

Jennifer geeft aan “diep bedroefd te zijn door de zinloze tragedie”, aldus haar verklaring op de website Variety. “haar gedachten en gebeden gaan uit naar de slachtoffers en hun families”.

De groepen Cirque du Soleil en Blue Man Group annuleerden maandag reeds hun voorstellingen in Las Vegas.

Volgens “Billboard” wordt dinsdagavond een benefietconcert gehouden in Los Angeles. De opbrengst is bedoeld voor de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas en de gedupeerden op het Amerikaanse eiland Puerto Rico dat door de orkaan Maria is getroffen.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *