De Lashlook van Dior opent (de ogen van) Paris Fashion Week

De summer/spring 2018 show van Dior opende niet alleen de Paris Fashion Week, maar ook de ogen van de aanwezigen. Of werd het staren van bewondering ?

Dior zal je nooit teleurstellen als het om beauty gaat.

Van de diepste, donkerste purple lips tot de multi gevlochten topknots van het afgelopen seizoen, het Parijse merk kan het gewoon niet fout doen en de summer/spring 2018 show was hierop geen uitzondering.

Vette wimpers

Backstage make-uplegende en mastermind achter jouw favoriete Dior producten, vertelde Peter Phillips “We gaan voor een 60-er jaren look, wat betekent vette, nadrukkelijk aanwezige, spinachtige wimpers en een simpele graphic liner. Om de liner look te creëren, gebruikte Peter een absoluut geniale truck waardoor alle backstage aanwezigen naar hun telefoons grepen om het te filmen. Peter gebruikte de vlam van een aansteker om de Diorshow Kohl ietwat vloeibaarder te maken, waardoor het veel beter controleerbaar, intenser en langer houdend wordt.
Toen het eenmaal zacht genoeg was, ging hij met het topje van een borsteltje langs de bovenste en onderste ooglijnen om de ogen te framen en ze qua look eruit te laten springen.

Het is vervolgens een kunst om de wimpers vervolgens te bewerken, terwijl het oogt alsof er gewoon een kwak mascara op is gedaan.

Geen product om weer te geven Geen product om weer te geven

Krul

De wimpers worden gekruld vanaf de wortels om hun natuurlijke lengte zo veel mogelijk tot hun recht te laten komen.

Prime

De bovenkant en onderkant van de wimpers worden bewerkt met Diorshow Maximizer 3D.
Het is essentieel dat je de borstel recht in de wortels van je wimpers drukt, want als je dat niet doet, dan zijn je wimpers fragiel op de basis en dan zullen ze een beetje zakken. En, maak je geen zorgen, het hoort wit te zijn.

Lakken

Op je wimpers worden laagjes Diorshow pump ‘N’ Volume Mascara aangebracht.
Je brengt het in een zig-zagbeweging aan, van links boven tot links onder, rechts boven tot rechtsonder.
Op het moment dat je een ronde gedaan hebt, zijn je wimpers klaar voor een volgende coat.

Schoonmaken

Doe je met een cotton met micellair water. Kam vervolgens je wimpers zo, dat ze genoeg gescheiden worden, maar niet te veel. Het moet niet te veel verfijnd zijn !!

En klaar is de Dior Lashlook !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *