M Missoni zomercollectie 2018 klaar om gedragen te worden…

M Missoni’s pastelkleuren kunnen er in de verte kleverig en zoet uitzien, maar kom je een beetje dichterbij, dan zult je “verstelt staan” hoe prachtig de kleuren door elkaar heen lopen.

#StreetStyle by @howdoyouwearthat #PreSpring #2018 #instore #now #NYC

A post shared by M Missoni (@mmissoni) on

Tot bloemen, prints en grappige beestjes. Bijzondere tekeningen gemaakt van ademende stof die verre lijkt op die van Where the Wild Things Are.

Great shot @glamour_russia 🔥

A post shared by M Missoni (@mmissoni) on

Tezamen onderstrepen de verborgen verrassingen van M Missoni’s het nieuwe rebelse, meisjeskracht-ethos – en de Missoni-ethos als geheel. Eerder dit jaar maakte het label krantenkoppen met zijn feministische, felgekleurde Fall ’17-collectie (inclusief die beroemde kunstmutsen). Het suggereerde dat het dragen van levendige, niet-gevangennemende kleuren slechts één manier is waarop vrouwen zichzelf kunnen laten zien.

Spotted in #NYC our coolest @tezzamb in #mmissoni total look ⚡️🔥

A post shared by M Missoni (@mmissoni) on

Als het gaat om feministische mode kijken veel ontwerpers naar de jaren ’70, maar dat decennium informeert elke M Missoni-collectie. Hier waren er boxy-powerpakken, luchtige chiffonjurken en retro-jumpers vermengd met M’s klassieke gebreide jurken in caleidoscopische “lint” jacquards. De beste stukken waren misschien de ingewikkelde trui-jassen; met sprookjesachtige tekeningen en verweven in de jacquard, ze zagen er anders uit dan de andere jassen die je dit seizoen zult gaan zien – en wie kan een speelse knipoog naar de kindertijd weerstaan?

Hier alvast een kleine greep uit onze collectie !!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *