Magazine covers aanbidden Spring 2018 collectie Versace

Na een memorabele runway show krijgt de Spring 2018 collectie van Donatella Versace nog steeds heel veel aandacht. De magazines kunnen geen genoeg krijgen van de ontwerpen van Donatella.

En van televisie tot muziekoptredens en ook het kleden van celebrities: Versace is momenteel “top of mind”.
Een eerbetoncollectie voor haar broer, Gianni, bestaande uit zijn kenmerkende esthetiek en prints – die nog steeds een hoop aandacht kregen, vooral onder de meest recente covers van modebladen.

Cindy Crawford verscheen op de cover van het maartnummer van “In Style” in de zelfde jurk waarmee ze de finale liep van genoemde Versace show in Milaan. De fotoshoot in het magazine is een hommage aan de nieuwste collectie van het Italiaanse modehuis.

Gelijktijdig dragen de zusjes Gigi en Bella Hadid de zelfde gouden glimmende jurk op de tweelingcover van British Vogue’s Spring Fashion Issue.

De vroegste start heeft echter Vogue Japan gemaakt met het showen van de Versace collectie in het februarinummer. De cover wordt gesierd door het Insta-model Sarah Snyder in één van de meer speelse ontwerpen uit de collectie.

デジタルインフルエンサーとして絶大な人気を誇るモデル、サラ・スナイダーとデライラ・ベル。新宿の夜を舞台にストリートルックをエレガントに昇華したストーリーのメイキングムービーをチェック! Fashion story “SARAH AND DELILAH THE NEW MEDIA MASTERS” in our February issue. Photo: @lucamariamorelli @alessandromariamorelli @morellibrothers Styling: #TsuyoshiNoguchi Hair: @___cutters___ Makeup: @udashi Manicure: #emisato at @nadine_nails_ Models: @sarahfuckingsnyder @delilahbelle in @miumiu @gucci @fentyxpuma @versacd @prada Styling Assistants: #YuiKato #TeruoFujiki #RyosukeIwata Sitting Editor: @saori_vj Production: @yuisugiyama Assistant Editor: #MayuKato #voguejapan #februaryissue #sarahsnyder #delilahbelle

A post shared by Vogue Japan (@voguejapan) on

Aangezien we nog maar een paar maanden hebben te gaan om de beste designerlooks van Spring te belichten, zullen we niet verbaasd zijn als er nog meer Versace-artikelen op toekomstige covers van tijdschriften verschijnen. Sterker nog, we zullen blij zijn om meer te zien. Neem alvast een kijkje in onze shop voor de uitgebreide collectie van Versace…

Wij wensen jou natuurlijk heel veel shopplezier.

LEES OOK : DONATELLA VERSACE CORRIGEERT UITSPRAAK VAN HAAR NAAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *