Nieuw album Taylor Swift “reputation”

Zeer binnenkort zal Taylor Swift’s “Repoutation” te zien zijn, waarschijnlijk over een week, op streaming services. Op Instagram bevestigde ze het nieuws over de tracklist van haar album. Ze onthulde ook haar tabloid-geïnspireerde covers deze ochtend en al de roddels die ze wel of niet bevatten.

Aan de tracklist te zien, lijkt er niet direct een duet met Selena Gomez op het album te staan, zoals algemeen werd verondersteld, maar er is wel een Future/Ed Sheeran samenwerking.

3 days until #reputation

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Het is moeilijk om echt te raden waar een song over gaat door alleen maar naar de titel te kijken, maar dat heeft fans er niet van weerhouden om te speculeren over “New Year’s Day”.
Volgens veel fans gaat deze song over de breuk met Harry Stiles vanwege de foto van haar waarop ze alleen op de boot de British Isles verlaat, waar ze op vakantie waren.
Dit alles kort nadat ze oudejaarsavond samen in New York City samen hadden doorgebracht.
Daar komt bij dat Styles zelf een album heeft gelanceerd met ten minste één of twee op Swift geïnspireerde songs (“Ever Since New York” en “Two Ghosts”).

3 days until #reputation

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Andere fans denken dat “New Year’s Day” juist Swift’s manier is om een verloving met haar huidige vriend Alwyn bekend te maken.
De tijdlijn, aannemende dat ze met Alwyn afgelopen januari is verloofd, vinden zij namelijk een beetje verdacht.

Two unique magazines. Poetry, paintings, lyrics & polaroids. Available Friday.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

We denken dus: gewoon maar even de teksten afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *