Olivia Culpo: Beauty Queen, actrice en celliste

Olivia Culpo heeft, behalve natuurlijke schoonheid, nog heel veel kwaliteiten. In de titel zijn we nog niet eens compleet. Op 18-jarige leeftijd werd zij door het modellenbureau Maggie Inc. als model gecontracteerd. Op 20-jarige leeftijd werd zij gekroond tot Miss Universe 2012 nadat ze uiteraard, eerst Miss Rhode Island USA en Miss USA 2012 was geworden. Zij was de eerste Amerikaanse Miss Universe sinds Brook Lee in 1997.

🌹

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Maar ze heeft veel meer in haar mars. Ze is ook actrice en heeft, onder meer, rollen gespeeld in de films “The Other Woman”, “American Satan” , “Tired Lungs”en “Reprisal”.
Daarnaast acteerde ze in de muziekvideo van het nummer “Jealous” van Nick Jonas.

Always find the furry blanket

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Verder is Olivia model, TV-presentatrice en celliste. Ze begon cello te studeren toen ze aan de Boston Universiteit studeerde.
Ze heeft onder meer, cello gespeeld in de Rhode Island Philharmonic Youth Orchestra, the Rhode Island Philharmonic Chamber Ensemble, de Bay View Orchestra en de Rhode Island All-State Orchestra. Ze heeft twee zomers aan het Brevard Music Center Festival meegedaan.

Olivia is geboren op 8 mei 1992 in Cranston, Rhode Island USA en was de middelste van 5 kinderen.
Van haar vaders kant is Olivia Culpo van Italiaanse komaf, terwijl zij van haar moeders kant nog enig Iers bloed in zich heeft.

Red slouchy boots 😻

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Haar garderobekast puilt uit en het is een feest om daarin een kijkje te mogen nemen. Louboutins, Jimmy Choos en ontelbare witte blouses en rode jurken.
Maar haar garderobe voor off-stage is zeker ook de moeite waard.
Met een nonchalante opmerking als “ik ben echt een fan van simpele elegantie” trekt ze een vintage Chanel Fanny pack uit de kast en een stapel Manolo’s.

https://www.instagram.com/p/BZtZRn3gVcg/?hl=nl&taken-by=oliviaculpo

Uiteraard kun je in de collectie van Fashionandbusiness net als bij Olivia Culpo uit heel veel mooie artikelen kiezen, jurken, blouses, speciale schoenen, laarzen, beautyproducten en zo voorts. Veel plezier bij het shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *