Optredens Taylor Swift en Katy Perry in Victoria’s Secret Fashion Show ?

Taylor Swift en Harry Stiles als duo zijn genoemd om een deel van de muzikale omlijsting te verzorgen van de komende Victoria’s Secret Fashion show. Maar dat niet alleen… Inmiddels doet ook het gerucht de ronde dat Kate Perry ook is gevraagd om op te treden tijdens de show.

Niets is zeker, want officieel heeft de organisatie van het evenement nog helemaal niets losgelaten, maar het is nu eenmaal onderdeel van het spel om in de spanning van de dagen vlak voor de happening wat feitjes te laten uitlekken die dan pas later al of niet worden bevestigd.

Het zou bijzonder zijn als de geruchten op juistheid blijken te berusten.
Taylor Swift en Kate Perry waren ooit twee heel goede vriendinnen van elkaar.
Na een ruzie over dansers die Katy zou hebben weggekaapt voor de neus van Taylor die de dansers op dat moment nodig zou hebben, is het niet meer goed gekomen.
Katy heeft hierover nog gezegd dat het wat haar betreft best wel goed kan komen, maar dat het initiatief daartoe dan van Taylor moet komen. Taylor was de ruzie immers begonnen volgens Katy.

#LilyAldridge#BehatiPrinsloo and #CandiceSwanepoel at a #TaylorSwift concert 💋

A post shared by Celebrities & Models (@victoriasconfessionsig) on

Ondertussen hebben de twee in songteksten al wat sneren aan elkaar uitgedeeld.
Als de geruchten kloppen dat beide zangeressen zijn uitgenodigd voor de muzikale omlijsting van Victoria’s Secret Fashion Show, kan het backstage nog wel voor een andere spanning zorgen dan de gebruikelijke nervositeit en positieve opwinding die direct vooraf aan de show zo duidelijk aanwezig is.

Wie er ook optreedt, zij zullen moeite hebben om de performance van Lady Gaga tijdens de vorige show te evenaren.
De sfeer van mystiek die om haar heen hangt en de prachtige outfit die ze daarbij aanhad matchte meer dan uitstekend met het mysterieuze begin van de show met kunstmatige mist en de spanning die vooral in het begin aanwezig is.
De stem, de gekozen song “A million reasons” en de wijze van optreden, zodra de modellen begonnen te lopen -ingetogen maar toch duidelijk aanwezig- met een perfecte samenwerking met de modellen maakte het geheel af.
En backstage was er een geweldig respect en zelfs vriendschap over en weer waarneembaar tussen Lady Gaga en de modellen.

Probeer dat maar eens te evenaren.

LEES OOK : LAIS RIBEIRO DRAAGT BH VAN 2 MILJOEN DOLLAR 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *