Over Ons

 

Fashion and business.nl is een Nederlandse online modeplatform dat lokale en internationale modetrends met dagelijks het laatste fashion, nieuws over beauty, trends en lifestyle berichten met onze bezoekers willen delen. Fashion and Business is actief en heeft slechts één doel voor ogen: een dagelijkse bron van fashion en lifestyle inspiratie zijn voor de vrouwen van nu. Voor alle fashion liefhebbers die nooit genoeg krijgen van het shoppen!

Ons doel is ook om continu de verwachtingen van onze doelgroep te overtreffen. Met dagelijks nieuwe collecties te plaatsen uit midden en hoog segment, zo blijft je op de hoogte van de laatste collecties. Zo hoeft het shoppen nooit te gaan vervelen!

Fashion en Business bestaat uit een team van bevlogen en enthousiaste medewerkers, die hun sporen wel verdient hebben in de fashionwereld, ervaring hebben met inkopen, trends en stijlen.  De ervaringen, die we hebben opgebouwd kunnen we nu inzetten om uw shop op de digitale kaart te zetten.

Met nieuwsupdates, kenmerkende verhalen, product-reviews en stijlberichten, wordt de lezer gegarandeerd de laatste scoop op de mode-industrie verleend.

Lianda en haar team, zijn de gecombineerde krachten achter Fashion and Business. Met meer dan tien jaar ervaring in de mode-industrie, brengen Lianda en haar team hun passie voor mode en “Fashion and Business”  als een online bron van inspiratie voor iedereen die van mode houdt.

Fashion and Business heeft een geweldig team van getalenteerde schrijvers die zorgdragen voor de gevarieerde inhoud. De gezamenlijke inzet overstijgt op die manier de som van de afzonderlijke krachten.