Ralph Lauren belichaamt the American Dream bij show Fall 2017

In het dagelijks leven heeft het bedrijf van Ralph Lauren het image van de aspiratie dat het merk zo levendig uitstraalt. Het verhaal van Ralph Lauren is het verhaal van the American Dream. Een verhaal over ambitie en het ontdekken van het eigen kunnen. Vaak is hij vergeleken met het Jay Gatsbykarakter van F. Scott Fitzgerald.

Zijn ontwerpen zijn meer direct automatisch herkenbaar dan die van bijna elke andere hedendaagse ontwerper: classic, gekleed, verbluffend, tweed-to-lamélooks dat ons herinnert aan Engelse aristocraten of New Englands blauw bloed op een weekend op het platteland.
Onder invloed van de stijl die Lauren inspireert, zijn kenmerken waarneembaar van een deel Western Cowboy, een deel lord en lady met een landhuis en een deel als Carole Lombard in “My Man Godfrey”.
Op de vraag wat hem in eerste instantie inspireerde, refereert Ralph Lauren steeds aan films die hij als kind zag en aan sterren als Gary Cooper en Gary Grant.

@lootin, @derekblasberg, @thelsd, and @poppydelevingne after the #RLFall2017 runway show. #NYFW

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren) on

Wist u overigens dat de liefde van Ralph Lauren voor klassieke auto’s nog boven zijn liefde voor MODE gaat ?
De designer beschikt over een collectie van de meest zeldzame en meest begeerde auto’s, waaronder een Bugatti Type 57SC Atlantic die alleen al zo’n 40 miljoen dollar waard is.

Crowds gather outside of the Ralph Lauren women's flagship store at 888 Madison Avenue tonight. #RLFall2017

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren) on

Sommige van de waardevolle bezittingen, Ferrari’s, Porsches en eerder genoemde Bugatti waren gepositioneerd op de runway bij de Fall 2017 ready-to-wearshow van Ralph Lauren, waar modellen met hun gestroomlijnde lichamen langs moesten lopen.
De show startte met een aantal tailored looks en dat lijkt wat controversieel in vergelijking met de top gear setting van de auto’s, hoewel aan de andere kant ze wel strookten met de American country lifestyle die Lauren ook kenmerkt over de afgelopen 50 jaar .

@diane_keaton and @katieholmes212 at Ralph's Garage for the Fall 2017 Fashion Show. #RLFall2017 #NYFW

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren) on

Diane Keaton en de naast haar op de eerste rij gezeten Jessica Chastain zagen vervolgens genoeg opties voorbij komen voor op de rode loper.
Zelfs de meest prinseswaardige ontwerpen waren niet te ver verwijderd van de energie van de racetrack, met baljurken vol drama en leren bustiers die deden denken aan het kleurenpalet van de gladde 80-er jaren sportwagens. Dat gezegd hebbende was de klassieke elegantie van een tuxedo moeilijk te overtreffen en de draai die Lauren daaraan gegeven had, ietwat nonchalant op de dij, maar met een sterke schouder zal waarschijnlijk voor veel vrouwen in de top wel eens een item kunnen worden, misschien zelfs voor First Lady Melania Trump.

Als u ook zo onder de indruk bent van Polo Ralph Lauren, kunt u bij Fashionandbusiness natuurlijk volop shoppen !

Geen product om weer te geven Geen product om weer te geven Geen product om weer te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *