Rood is één van de opvallende trendkleuren van 2017

Ja, je moet een beetje durf tonen om helemaal in het rood naar buiten te gaan. Tien tegen één zul je mensen, die je tegenkomt nog een keer naar je om zien kijken. En dan moet jij wel sterk in je schoenen staan. Rood heeft dat effect nu eenmaal. De kleur van de liefde en de passie.

Maar goed gestyled kan de rode kleur voor een statement zorgen en laten we wel zijn, het fleurt de boel wel lekker op. De kleur rood zien we dit jaar zowel terugkomen in de kleding, maar ook in de accessoires. Leuk zijn de rode bomber jassen, broeken en jurkjes en rode rokjes. Maar rood zit ook in de tees, sweaters en tops. Daarbij zien we ook verschillende gradaties van rood. Van dieprood tot felrood. Is rood een moeilijke kleur om mee te combineren? Nee hoor, maar de volgende vuistregel is wel belangrijk.

Teveel rood in verschillende gradaties is echt not-done en doet bovendien pijn aan je ogen…..toch? Teveel is nooit goed. Combineer met neutrale basiskleuren als wit, zwart en beige. En natuurlijk heeft fashion and business een rode collectie in haar webshop.

Om het je iets gemakkelijker te maken hebben we alvast een aantal leuke rode kledingstukken in de carroussel gezet. Voor meer rode items kun je doorklikken naar de webshop en filteren op rood…….wedden, dat het resultaat overweldigend is.

Geen product om weer te geven Geen product om weer te geven
Geen product om weer te geven Geen product om weer te geven Geen product om weer te geven Geen product om weer te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *