Transparante blouses online bestellen

De transparante blouse is natuurlijk allang niet meer weg te denken uit het modebeeld en je kunt hiermede redelijk casual -met een T-shirt eronder- of redelijk chique voor de dag komen.

Wist je dat in de tweede helft van de 60-er jaren de transparante blouse een enorme opmars maakte ? Vrij plat werd toen gesproken van de doorkijkblouse.
Dat bracht nog heel veel deining teweeg, want in de 60-er jaren, waarin het grootste deel van de mensen zich nog aan vaste preutse waarden vastklampte, was er een deel van de bevolking en met name de jongeren, die alle waarden en taboes ter discussie stelden en ook gelijk de daad bij het woord voegden.

Dus de “doorkijkblouse” werd veelal gedragen zonder beha

In de populaire serie “Het schaep met de vijf poten” zong Piet Römer nog tijdens het lied “Het zal je kind maar wezen” dat hij de doorkijkblouse een zegen voor de mensheid vond, maar ja….”het zal je kind maar wezen”.
De transparante blouse wordt nu natuurlijk redelijk onafhankelijk van modehypes veel gedragen en natuurlijk kun je ervoor kiezen om die zonder beha te dragen, maar kijk eens hoe chique bijvoorbeeld een zwarte transparante blouse met een mooie Aubade beha en een zwarte of witte pantalon met elkaar matchen. Daaronder een paar prachtige enkellaarsjes en jouw outfit is geslaagd.

Niet alleen voor transparante blouses, maar natuurlijk ook blouses met ruches, met kant of met een strik kun je terecht bij Fashionandbusiness.

There is no product to show There is no product to show There is no product to show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *