Volgens insider wil Kim Kardashian scheiden van Kanye

Een niet nader genoemde bron uit de nabije omgeving van Kim Kardashian heeft laten weten aan RadarOnline dat Kim alles in het werk wil stellen om Kanye voorgoed de deur te wijzen. Geruchten over huwelijksproblemen doen al langer de ronde, maar nu Kanye weer in zijn oude, onmogelijke gedrag vervalt, is Kim het meer dan zat.

Volgens de bron ging het na de inzinking van Kanye, waarvoor hij ook enige tijd in het ziekenhuis was opgenomen, eigenlijk heel goed met hem, maar de laatste tijd is het weer helemaal mis en hij vervalt in zijn oude gedrag. Hij zou zijn medicijnen niet langer slikken, waardoor hij weer manisch wordt en paranoïde trekjes vertoont.
Hij verblijft hele nachten in de studio, volgens eigen zeggen voor opnames, maar volgens Kim doet hij dat om haar te ontlopen.
Kim zou hebben uitgesproken te willen scheiden.

Went to see Dave Chappelle this night and laughed all night long. Sometimes u just need a good laugh session with your friends!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

De twee hebben een zoontje (Saint) en een dochtertje (North).

Via een draagmoeder wordt begin volgend jaar een derde kindje verwacht. Van een draagmoeder wordt gebruik gemaakt omdat Kim zelf geen kinderen meer kan krijgen. Kim heeft het daar psychisch moeilijk mee. Volgens Kim gedraagt Kanye zich niet als echtgenoot en hij is er niet voor haar.

Yeezy Mud Rat 500’s

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Het stel laat zich ook zelden meer in het openbaar samen zien.

De laatste keer was in oktober in een restaurant, vanwege Kims verjaardag. Zij zouden daarbij slechts een handvol woorden met elkaar hebben gewisseld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *