Een wachtlijst van 30.000 voor dit mohair vest van Sézane

De “French-girl style”laat zich moeilijk definiëren. Het lijkt een beetje onbewust bewust nonchalant; het heeft iets heel sterks.
Je ziet het pas als het er is, zonder dat je het echt in woorden kunt uitdrukken.

Day trip to Bedford Post. ❤️

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Het Franse merk Sézane heeft een vest ontworpen dat geheel past in die French-girl style. En, geloof het of niet, er is een wachtlijst van 30.000 aanvragen voor dit kledingstuk.
Het kledingstuk, een mohair vest, wordt ook wel aangeduid als de “Barry”, en het is deel van de permanente collectie van iconische Parijse stukken van het merk (bevoorrading vindt dus steeds opnieuw plaats gedurende het jaar).

Met een prijs van rond de 100 Euro is het niet het meest goedkope vest, maar het laat zich toch als een goede investering betitelen, als je in aanmerking neemt dat het ontwerp een klassieker is en tijdloos is. Het is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, huidskleur en grijs.

In the middle of nowhere. 💛

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Waarom het zo populair is ?

Het zal veel te maken hebben met de verschillende manieren waarop je het kunt dragen. De lage V-uitsnijding geeft natuurlijk een aantal mogelijkheden.
Sluiting aan de voorzijde is natuurlijk een logische keuze, maar met de sluiting aan de achterzijde heb je een soort rugdecolleté en je kunt er ook nog voor kiezen, zowel voor als achter gedragen om het iets van de schouders te laten afhangen.

Natuurlijk is er een perfecte match met jeans om die French-girl style te krijgen.
Als het jou ook wat lijkt, kun je aansluiten op de wachtlijst !!!

Mocht je niet zo lang kunnen wachten, dan heeft Fashionandbusiness natuurlijk een ruime keuze uit een zeer uitgebreide collectie prachtige truien en vesten. Dus haal je hart maar op en shop !!

There is no product to show
There is no product to show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *