Yolanda Hadid start modellenwedstrijd

Yolanda Hadid, ooit zelf topmodel en moeder van de wereldsterren Gigi en Bella Hadid, presenteert een nieuw modellenprogramma “Making a model with Yolanda Hadid”. Zes modellen (en hun moeders) gaan daarin de strijd met elkaar aan voor een geldprijs en een contract bij IMG Models.

https://www.instagram.com/p/BcUt2DgBxMz/?taken-by=yolanda.hadid

In de trailer van de show zegt Yolanda dat de it-girl van vandaag het supermodel van morgen kan worden.
In acht afleveringen is te zien hoe Yolanda Hadid de zes strijdende modellen en hun momagers traint en uitdaagt om een supremodel te worden.

Zij leert de modellen met fotografen te werken op locatie en in de studio. Verder moeten ze keiharde workouts doen en daarbij werken aan hun catwalk loopjes met professionele coaches.

❤️My mirrors and better versions of myself……. @bellahadid @gigihadid #ProudMommy #MyTribe

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

Elke aflevering is er 5.000 dollar te winnen voor de modellen, maar de hoofdprijs is natuurlijk een managementcontract met Yolanda en een contract met IMG Models.
Gigi Hadid en Bella Hadid geven eveneens acte de présence in het programma en zelfs Tommy Hilfiger is te zien in de trailer van het programma.
Op 11 januari wordt de eerste aflevering in de Verenigde Staten uitgezonden.
Het zou ons verbazen als de serie niet ooit in Nederland te bewonderen zal zijn, maar daarover is momenteel niets bekend.

https://www.instagram.com/p/BcMLHq3hseT/?tagged=makingamodel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *